Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κουτλουάι: “Ο Θανάσης ήταν πρόεδρος, αλλά φερόταν σαν αδερφός, σαν πατέρας, πάντα μας στήριζε”

Κουτλουάι: “Ο Θανάσης ήταν πρόεδρος, αλλά φερόταν σαν αδερφός, σαν πατέρας, πάντα μας στήριζε”

kk 6

Στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου βρέθηκε ο Ιμπραήμ Κουτλουάι και σε δηλώσεις του εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του, ενώ εκμυστηρεύτηκε και μια ιστορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Ήταν από τις καλύτερες μου χρονιές στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Είχα πολύ καλή σχέση και με τον Παύλο και με τον κύριο Θανάση, αλλά και όλη την οικογένεια. Ένιωθα πάντα σαν το σπίτι μου εδώ, εξαιτίας των Γιαννακόπουλων. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι δύσκολο να βρεις λόγια σε τέτοιες περιστάσεις. Έχω καλές αναμνήσεις, που πάντα θα τις θυμάμαι“.

Για την πιο αγαπημένη του στιγμή με τον Θανάση εκμυστηρεύτηκε: “Μετά το παιχνίδι με την Μπολόνια, αγκαλιαστήκαμε σφιχτά και πάντα το θυμάμαι. Ήταν πρόεδρος, αλλά φερόταν σαν αδερφός, σαν πατέρας, πάντα μας στήριζε. Είχε υπομονή κι αγαπούσε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Ό,τι ένιωθε, το νιώθαμε κι εμείς“.

Τέλος, πρόσθεσε: Είναι μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για το ευρωπαϊκό. Και τα δύο αδέρφια έδωσαν τα πάντα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …