Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κασελάκης: “Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι τελικός”

Κασελάκης: “Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι τελικός”

kaselakis

Για την αναμέτρηση με την Κύμη έγραψε στο προσωπικό του blog ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο παίκτης του Προμηθέα στάθηκε στο πόσο επικίνδυνο είναι το ματς και τόνισε πως η ομάδα του θα το προσεγγίσει σαν τελικό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Έχουμε στρέψει την προσοχή και την συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι με την Κύμη, μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, η οποία καίγεται για βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την σωτηρία της. Εμείς θέλουμε τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουμε στα ψηλά της βαθμολογίας. Έχουμε, άλλωστε, συμφωνήσει ότι θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, βρίσκοντας όλο και περισσότερες λύσεις στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιζόμαστε.

Εμείς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι ένας τελικός. Αναμένουμε από την Κύμη να δώσει το 100% της έντασης, άρα θέλει και από εμάς τον μέγιστο βαθμό έντασης και συγκέντρωσης προκειμένου να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε.

Βρισκόμαστε σε μια κομβική φάση στο πρωτάθλημα και κάθε λάθος θα κοστίζει, κάθε εσφαλμένη επιλογή δεν θα γυρίζει πίσω. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε όλους τους αγώνες μας, καθώς όσο πάμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου δεν θα έχουμε και παιχνίδια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Όπως είπε και ο προπονητής μας, ο Μάκης Γιατράς, κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Ο πρώτος τελικός θα είναι στην έδρα της Κύμης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…