Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κασελάκης: “Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας”

Κασελάκης: “Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας”

kaselakis

Για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο έγραψε στο προσωπικό του blog o Λεωνίδας Κασελάκης. Ο παίκτης του Προμηθέα στάθηκε στην ήττα από την Κύμη, ενώ τόνισε πως θα τα δώσουν όλα για να κάνουν πάλι χαρούμενο τον κόσμο τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Απέναντί μας θα βρούμε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την μέχρι τώρα πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ηφαιστος έχει τον σεβασμό μας, όμως εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση της νίκης που θα μας διατηρήσει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη και προσπαθούμε να ξαναβρούμε τον ρυθμό και την αυτοπεποίθησή μας μέσα από την σκληρή προπόνηση.

Στόχος μας είναι να βγάλουμε μέσα στο παρκέ όλα όσα έχουμε δουλέψει αυτήν την εβδομάδα και να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο, κάτι που δεν είχαμε στον αγώνα με την Κύμη.

Στην προσπάθειά μας για το θετικό αποτέλεσμα έχουμε ανάγκη την στήριξη του κόσμου μας, ο οποίος αποτελεί τον 6ο παίκτη μας. Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε και πάλι χαρούμενους τους φίλους μας. Ραντεβού στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…