Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Καμπερίδης: “Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο”

Καμπερίδης: “Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο”

kamperidis panionios

Για την αναμέτρηση με το Λαύριο έγραψε στο προσωπικό του blog ο Γιώργος Καμπερίδης. Ο παίκτης του Πανιωνίου ξεκαθάρισε πως η ομάδα βρίσκεται σε οριακό σημείο για την παραμονή, ενώ τόνισε πως όλοι είναι έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται σε οριακό σημείο για την «μάχη» της παραμονής του στο πρωτάθλημα της Βasket League και ύστερα από έναν μήνα διακοπής, όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε μόνο θετικά και όπως επιβάλλεται να κάνουμε, πρώτα ως μέλη αυτής της ομάδας και ως διάδοχοι της ιστορίας της και δευτερευόντως ως επαγγελματίες παίκτες.

Με όποια πίεση και άγχος να υπάρχουν, πρέπει να επιβιώσουμε και η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι με το Λαύριο. Χρειάζεται «κρύο αίμα» και καθαρή σκέψη στην εκτέλεση των αποφάσεων μας και καρδιά πάθους.

Παίζουμε σε νέα έδρα και έχουμε δυο νέους συμπαίκτες στις θέσεις των ξένων. Με την επιστροφή του Βασίλη Φραγκιά, έχουμε δουλέψει σε νέα στοιχεία του παιχνιδιού. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει την τύχη στα χέρια του και πρέπει να την κρατήσει εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…