Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Καμπερίδης: “Τα περιθώρια είναι στενά”

Καμπερίδης: “Τα περιθώρια είναι στενά”

kamperidis panionios

Για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο έγραψε στο προσωπικό του blog ο Γιώργος Καμπερίδης. Ο παίκτης του Πανιωνίου τόνισε πως τα περιθώρια για νίκη στενεύουν και τόνισε πως το αυριανό (16/3) ματς δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον στόχο της παραμονής του Πανιωνίου στην Basket League, αποδεικνύοντας ότι αξίζουμε να έχουμε αυτή την θέση.

Τα περιθώρια είναι στενά και υπαγορεύουν, εκτός από την διεκδίκηση και την εξασφάλιση της νίκης, τουλάχιστον στα παιχνίδια που ο αντίπαλος μας έχει τον ίδιο στόχο με την ομάδα μου.

To Ρέθυμνο έχει ανταγωνιστική ομάδα και παίζει για την επιβίωση του, ενώ βελτιωθεί σημαντικά από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα στην Νέα Σμύρνη και την διαφορά πόντων. Σημασία έχει η νίκη.

Θα πρέπει να κάνουμε καλά τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Άμυνα, ριμπάουντ και περιορισμό των λαθών. Ο γηπεδούχος έχει πάντα τον ενθουσιασμό της έδρας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο φιλοξενούμενος χρειάζεται αποφασιστικότητα και πίστη στο πλάνο του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…