Κεντρική Διεθνή Φελντέιν: ”Το καλύτερο γκαρντ στην Ευρώπη ο Καλάθης”

Φελντέιν: ”Το καλύτερο γκαρντ στην Ευρώπη ο Καλάθης”

e117b1c1 james feldeine hapoel jerusalem nymburk

Ο Τζέιμς Φελντέιν είναι απολαυστικός με την φανέλα της Χάποελ και σε συνέντευξη του έπλεξε το εγκώμιο του Νικ Καλάθη αλλά και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στο Ισραήλ.

Αναλυτικά:

”«Είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στη Ευρώπη. Μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Αλλά δεν είναι σημαντικό μόνο να φτάσεις ως τα play offs, αλλά να αποφύγεις και τις θέσεις που θα σε φέρουν απέναντι στην Φενέρμπαχτσε ή την ΤΣΣΚΑ, γιατί σε σειρά αγώνων είναι δύσκολο να τις νικήσεις”,σχολίασε για τον αρχηγό των ”πρασίνων”, ενώ για τον Πιτίνο, είπε: ”Με τίποτα! Πρέπει να μείνει πολλά χρόνια εκεί για να γίνει Ζέλικο”.

Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού, σχολίασε: ”Όταν έπαιζα εκεί όλοι μιλούσαν διαρκώς για τους διαιτητές και ήξερα πως κάποια στιγμή κάτι θα γίνει, αλλά δεν περίμενα πως θα γίνει αυτό που έγινε και θα έρθουν έτσι τα πράγματα”.

Τέλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στη Χάποελ: ”Η Χάποελ με κάλεσε την αμέσως επόμενη μέρα», λέει και προσθέτει: ”Ξέρω πολλούς αμερικάνους παίκτες που έχουν μόνο θετικά να πουν για την διαμονή τους στο Ισραήλ, ήξερα την ομάδα γιατί την είχα δει στο EuroCup και επιπλέον είχα αγωνιστεί και απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, οπότε είπα πως θα ήταν καλή ιδέα.”

Δεν είχα κάποια άλλη πρόταση ως τον Δεκέμβριο, οπότε με τον μάνατζέρ μου αποφασίσαμε πως θα ήταν καλό να μείνω στην ομάδα. Το είπαν στον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, πως θα ήθελα να μείνω, την επόμενη μέρα κιόλας με κάλεσε στο γραφείο του και σε πέντε λεπτά τα βρήκαμε. Είναι η έναρξη χρονιά μου στην Ευρώπη και θέλω να βρω ένα «σπίτι», να αφήσω μια κληρονομιά, να υπάρχει κάτι από μένα. Οι φίλοι της ομάδς με στηρίζουν και μου στέλνουν μηνύματα ακόμη και μετά από άσχημα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…