Κεντρική Basket League Κύμη Τουτζιαράκης: “Δεν πρέπει να λείψει κανείς”

Τουτζιαράκης: “Δεν πρέπει να λείψει κανείς”

toutziarakis

Για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό έγραψε στο προσωπικό του blog ο Σταύρος Τουτζιαράκης. Ο παίκτης της Κύμη χαρακτήρισε το παιχνίδι ακόμη έναν “τελικό” και τόνισε πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μία ακόμη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος ανήκει πλέον στο παρελθόν. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μόνο θετικά στοιχεία είχαμε όμως να αποκομίσουμε από ντο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί, δείχνοντας πάθος και θέληση.

Κρατάμε αυτά και αφήνουμε πίσω μας το ματς με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, έναν ακόμα «τελικό» για εμάς. Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχαμε ηττηθεί, σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στην 2η παράταση.

Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες, υπάρχουν νέοι προπονητές και τα ρόστερ έχουν διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Εμείς οφείλουμε να αγωνιστούμε απολύτως συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, καταθέτοντας στο παρκέ την ψυχή, το μυαλό και όλες μας τις δυνάμεις.

Έχουμε μόνο έναν στόχο αυτήν την αγωνιστική, την νίκη! Σε αυτήν την προσπάθεια μας λοιπόν θέλουμε ξανά δίπλα μας τον φίλαθλο κόσμο που μας στηρίζει. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Σας περιμένουμε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…