Κεντρική NBA Τα κατάφεραν δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς! (vid)

Τα κατάφεραν δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς! (vid)

brook lopez

Παρά το κακό τους ξεκίνημα, οι Μιλγουόκι Μπακς ανασυντάχθηκαν άμεσα κι επιβλήθηκαν των Σικάγο Μπουλς με 117-106, όλα αυτά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σούπερ-σταρ απουσίασε από την αναμέτρηση εξαιτίας προβλήματος στο δεξί γόνατο αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους συμπαίκτες του από το να πάρουν το “κάρο” στα χέρια τους και να το μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό του.

Οι Μπακς έχουν πλέον ρεκόρ 3-2 στα 5 φετινά παιχνίδια που έχει απουσιάσει ο “Greek freak” ενώ μετρούν 11 νίκες στα τελευταία 12 ματς. Το ρεκόρ τους από τα Χριστούγεννα και μετά έχει διαμορφωθεί στο απίθανο 24-4 κι ως αποτέλεσμα, η πρωτιά της Ανατολής και κατ’επέκταση ολόκληρου του NBA εξακολουθεί να τους ανήκει (46-14).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το Μιλγουόκι μετρά 6 σερί νίκες εναντίον των γειτονικών, Μπουλς, κάτι που ισχύει για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Παρότι έχαναν με 14 πόντους στην 1η περίοδο, οι Μπακς ανέτρεψαν άμεσα τα δεδομένα με ένα απίθανο 2ο δωδεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ανήλθε στο 38-16! Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν κι ιδιαίτερα, απολαμβάνοντας σταθερές διαφορές στο σκορ.

Οι Κρις Μίντλετον και Μάλκολμ Μπρόγκντον ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών με 22 πόντους έκαστος. Οι Μπακς είχαν συνολικά 17/49 τρίποντα και μόλις 42 εκτελεσμένα δίποντα, με το περιφερειακό τους παιχνίδι να γίνεται ακόμη πιο έντονο εν απουσία του Αντετοκούνμπο. Ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 13 πόντους από τον πάγκο εναντίον της πρώην ομάδας του ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ είχε επίσης 13 πόντους αλλά με 0/7 τρίποντα και με τον δίδυμο αδερφό του (Ρόμπιν Λόπεζ) να σαρώνει στην άλλη πλευρά του παρκέ (26 πόντοι, 10/14 σουτ).

Ο έτερος Λόπεζ ήταν κι ο πρώτος σκόρερ του Σικάγο, μαζί με τον Λάουρι Μάρκανεν, ο οποίος πέτυχε επίσης 26 πόντους κι “έσπασε” το φράγμα των 20 πόντων για 9ο σερί ματς.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=nqAOPVehXgk

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…