Κεντρική Ελλάδα Συγκινητικός Βασιλόπουλος! “Τα παιδιά μου θέλω να έχουν πρότυπο τον Ζήση” (pic)

Συγκινητικός Βασιλόπουλος! “Τα παιδιά μου θέλω να έχουν πρότυπο τον Ζήση” (pic)

vasilopoulos

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τον Νίκο Ζήση έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, δείχνοντας τον σεβασμό του στον καλαθοσφαιριστή της Μπάμπεργκ. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Ναι πλέον μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος!! Γιατί δεν ήμασταν απλά μια ομάδα,αλλα μια οικογένεια που κάθε φορά πάλευε σαν να είναι ο τελευταίος της αγώνας.. Ναι ετσι κάνουν οι φίλοι κ οι οικογένειες… τσακώνονται,θυμώνουν,φωνάζουν,αλλά στο τέλος τα βρίσκουν κ παλεύουν για να καταλήξουν νικητές κ αγκαλιασμένοι.. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλα το πάθος κ η διάθεση που δείξαμε όλοι μας κάθε δευτερόλεπτο που ήμασταν στο παρκέ.

Νιώθω ευλογημένος που ημουν σε αυτή την ομάδα με αυτά τα παιδιά κ περισσότερο που ειχα την χαρά να συμμετέχω στην βράβευση του Νίκου.. ενός παιδιού που μεγαλώσαμε μαζι κ ενός άνθρωπου-αθλητή που θα ήθελα να είχαν πρότυπο μέχρι κ τα παιδιά μου.. έφυγα νωρίς γιατί συγκινήθηκα!! Βλέπετε εχω γινει ευαίσθητος μετα τους γιούς μου.. ☺️Νικόλα σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα δίπλα σου οταν πρωτοήρθα στην Εθνική για το ήθος κ τις αξίες που πρέπει να έχει ένας αθλητής.. κ φυσικά ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους μάγκες που ήμασταν μαζι σε ολους αυτούς τους δύσκολους αγώνες..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…