Κεντρική Γ' Εθνική Σορώτος για Φώτση: “Μηδέν βεντετισμός, απόλυτος σεβασμός σε συμπαίκτες, μεγάλος αθλητής”

Σορώτος για Φώτση: “Μηδέν βεντετισμός, απόλυτος σεβασμός σε συμπαίκτες, μεγάλος αθλητής”

Σορώτος

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ιωνικού ΝΦ έκανε ο Κώστας Σορώτος και σχολίασε τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό. Ο Έλληνας τεχνικό αναφέρθηκε και στον Αντώνη Φώτση, ενώ μίλησε και για το ντέρμπι της Α’ ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα σε Μίλωνα και Π. Φάληρο.

“Δύο λόγια για το μπάσκετ που θέλουμε, για τον αθλητισμό που θέλουμε. Τη Κυριακή με την ομάδα μου αντιμετωπίσαμε τον Ηλυσιακό στην ομάδα του οποίου παίζει ο Αντώνης Φώτσης, ένας αθλητής με τεράστια διαδρομή και δεκάδες τίτλους. Ο Αντώνης και σε αυτό το παιχνίδι της Γ΄ Εθνικής απέδειξε πόσο μεγάλος αθλητής είναι. Μηδέν βεντετισμός, απόλυτος σεβασμός σε συμπαίκτες, αντιπάλους και σε κάθε φορέα του αγώνα. Μετά τη λήξη του αγώνα έκανα τη σύγκριση με κάποια άλλα παιδιά που πραγματικά δυσφημούν το άθλημα με τη συμπεριφορά τους και το ύφος τους. Απόλυτος σεβασμός στον αθλητή και άνθρωπο Αντώνη Φώτση , πραγματικό παράδειγμα για κάθε νέο αθλητή.
Τη δευτέρα ήμουν και εγώ στο γήπεδο του Μίλωνα για τον αγώνα ντέρμπι της Α΄ΕΣΚΑΝΑ μεταξύ Μίλωνα και Φαλήρου.
Νικητής το Φάληρο. Μεγάλος νικητής το μπάσκετ. 1500 άτομα στο γήπεδο, πολλά μικρά παιδιά και οικογένειες. Μηδέν παρατράγουδα, βρισιές και επεισόδια. Πραγματικό μπασκετικό κοινό, αυτό που θα θέλαμε να γεμίζει κάθε γήπεδο.
Δυό ομάδες πάλεψαν γενναία και αντρίκια. Νομίζω ότι θα είναι δίκαιο να βρεθεί μια φόρμουλα να ανέβουν και οι δύο αυτές ομάδες που αποπνέουν υγεία και πραγματικό αθλητισμό.
Μια τελευταία κουβέντα για το Φάληρο. Τα παιδιά της ομάδας και οι προπονητές της κάνανε μια πραγματικά ηρωική προσπάθεια. Πιστεύω η τωρινή διοίκηση της ομάδας να αγκαλιάσει και να αγαπήσει αυτή την ομάδα πολύ περισσότερο από ότι αγκάλιασαν κάποιες παλιότερες διοικήσεις τα παιδιά παλιότερων ομάδων που είχαν πάει το Φάληρο πολύ ψηλά……….”, έγραψε στο facebook ο έμπειρος τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…