Κεντρική Basket League Κύμη “Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τον Χόρτον”

“Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τον Χόρτον”

isidoros koutsos kymi

Κύμη πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, η οποία της δίνει μεγάλη ανάσα στη “μάχη” που κάνει για την παραμονή. Ο προπονητής της ομάδας, Ισίδωρος Κουτσός, μίλησε για όσα έγιναν στο ματς, ενώ ανέφερε ότι πρέπει να πάρουν αποφάσεις για τον Χόρτον.

Αναλυτικά:

“Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα μου προσπάθησε να αγωνιστεί με κάποιες αντιξοότητες που προέκυψαν πριν ξεκινήσει το ματς, όπως ήταν η απουσία την τελευταία στιγμή του Χόρτον και ο τραυματισμός του Πουλιανίτη στην αρχή του αγώνα. Θέλω λοιπόν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών του παιχνιδιού.

Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να δώσουμε έμφαση στην αμυντική προσέγγιση της αναμέτρησης, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο αμυντικό μας ριμπάουντ. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο από τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Επιθετικά ήμασταν εξαιρετικοί. Η έλευση του Καρινιάουσκας σε συνδυασμό με τον Λιούις βοήθησαν στα να περιορίσουμε τα λάθη μας. Νομίζω ότι για πρώτη φορά φέτος είχαμε μονοψήφιο αριθμό λαθών. Έχουμε πλέον πολύ καλή επιθετική ισορροπία έχοντας στο παρκέ συνεχώς δύο πλέι μέικερ, μεταξύ των Λιουις, Καρινιάουσκας και Πουλιανίτη και αυτό δίνει σιγουριά στην ομάδα μας. Μέσα από την αντιξοότητα μπορούν να γίνουν δύο πράγματα, ή να υπάρχει διαχωρισμός στους παίκτες ή να υπάρχει σύμπνοια.

Σήμερα συσπειρωθήκαμε με όλο αυτό που έγινε και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που μας βοηθάει να αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα και μας βοηθάει να χτίσουμε συνήθειες που θα μας οδηγήσουν σε νίκες και στο να μείνει η ομάδα στην κατηγορία”.

Σχετικά με τον Χόρτον: “Ο οργανισμός της Κύμης πήρε μια απόφαση να δώσει στον Χόρτον υποχρεωτική άδεια για κάποιες μέρες και μετά όλα είναι συζητήσιμα. Θα πρέπει να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…