Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Χαρούμενος για την εμφάνιση”

“Χαρούμενος για την εμφάνιση”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε στο “Νίκος Γκάλης” κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά η κρητική ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών του, ενώ ευχήθηκε στην Ένωση καλή επιτυχία για το Διηπειρωτικό κύπελλο.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της και συγχαρητήρια για την ευρωπαϊκή της, παρουσία. Είμαστε υπερήφανοι που μας εκπροσωπεί επάξια και δημιουργεί προσδοκίες για την περσινή παρουσία της και αυτό της ευχόμαστε ολόψυχα, Για το παιχνίδι είχαμε θέσει ως προτεραιότητα, την ανθεκτικότητά μας, στην άμυνα της ΑΕΚ. Χρησιμοποιεί τα χέρια, κυνηγάει το κλέψιμο, θέλει να δημιουργήσει συνθήκες αιφνιδιασμού, είναι πολύ καλή σε αυτό. Ο αριθμός των λαθών είναι σημαντικός.

Δύο φορές καταφέραμε να φέρουμε το ματς σε απόσταση καλαθιού. Δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε την ίδια προσοχή μέχρι τέλος. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα και ο χρόνος που απέμενε δεν ήταν αρκετός, μόλις η ΑΕΚ ξέφυγε στο στο τέλος. Εμείς είμαστε χαρούμενοι γιατί αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές μας, εκτός από τον τραυματία, Ελάιζα (Τζόνσον). Πιστεύω να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ για το Διηπειρωτικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…