Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: “Είχαμε πει ότι θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα”

Ομπράντοβιτς: “Είχαμε πει ότι θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα”

zeliko obradovits

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αρχικά μίλησε για τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ στην συνέχεια, τόνισε πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του.

Από την πλευρά των παικτών της Τουρκικής ομάδας, μίλησαν οι Νικολό Μέλι και Μάρκο Γκούντουριτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Zέλικο Ομπράντοβιτς:

“O κεντρικός μας στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν να βρεθούμε στους πρώτους οκτώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες για ό,τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Παίξαμε καλά σήμερα, ήταν απαραίτητο να σταματήσουμε το παιχνίδι τους στον αιφνιδιασμό και πιστεύω πως αυτό ήταν το κλειδί. Δεν είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, αυτό τους έκοψε τις ευκαιρίες για τρέξιμο. Είχαμε πει ότι θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Νικολό Μέλι πάντα δουλεύει σκληρά για την ομάδα, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτόν. Δεν έχει σημασία αν σκοράρει”.

Νικολό Μέλι:

“O μοναδικός μας στόχος ήταν να κερδίσουμε τον αγώνα. Προκριθήκαμε στα πλέι-οφ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την μάχη για το καλύτερο δυνατό. Ήτν ένα καλό ματς, πρέπει να είμαστε περήφανοι. Κερδίσαμε με 20 και αυτό είναι το μοναδικό που μετρά, βοήθησα την ομάδα μου και είμαι χαρούμενος”

Μάρκο Γκούντουριτς:

“Είμαστε πολύ περήφανοι. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα και ήταν σημαντικό που πήραμε την εντός έδρας νίκη, ώστε να προστατέψουμε το γήπεδό μας. Ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Το κλειδί ήταν η άμυνα. Ήμασταν επιθετικοί, ο ένας βοηθούσε τον άλλον και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στην έδρα σου, αγαπώ τον κόσμο”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…