Κεντρική NBA Όλες οι “πτήσεις” από το χθεσινό, Rising Stars Challenge! (vid)
NBA

Όλες οι “πτήσεις” από το χθεσινό, Rising Stars Challenge! (vid)

ben simmons

Όταν ένας αγώνας μπάσκετ περιλαμβάνει 20 τρομερούς αθλητές που αγωνίζονται σε τελείως χαλαρούς ρυθμούς, είναι δεδομένο ότι το θέαμα θα περισσέψει! Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο χθεσινό, Rising Stars Challenge, στο συναπάντημα των κορυφαίων πρωτοετών και δευτεροετών του NBA, με τους Αμερικανούς να νικούν τους διεθνείς σταρ και με τα καρφώματα να δίνουν και να παίρνουν.

Τον καλύτερο “βαθμό”, όσον αφορά τα καρφώματα του αγώνα, οφείλει να πάρει ο Τζον Κόλινς. Ο φόργουορντ των Χοκς θα λάβει μέρος στον αποψινό διαγωνισμό καρφωμάτων και φρόντισε να ζεστάνει τους μύες τους στο παιχνίδι των νεαρών αστέρων, πετυχαίνοντας μια απίθανη άλεϊ-ουπ 360 μοιρών αλλά κι ένα “βροντερό” tomahawk έπειτα από πάσα στον εαυτό του με ταμπλό.

Το παρακάτω μοντάζ ξεκινά με έναν όμορφο “ανεμόμυλο” και με τα δύο χέρια από τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ, με τον ρούκι των Κινγκς να γράφει και τον επίλογο με περιστροφή 360 μοιρών.

Ακόμη, μια από τις κορυφαίες “πτήσεις” σημειώθηκε από τον Τζος Οκόγκιε. Ο Νιγηριανός φόργουορντ πήρε φόρα και πέτυχε ένα απίθανο φόλοου κάρφωμα πάνω από τον Τζάρετ Άλεν!

Τέλος, από το βίντεο παρελαύνουν κι οι Τζέισον Τέιτουμ, Λάουρι Μάρκανεν και Μπεν Σίμονς.

Δείτε το μοντάζ με τα κορυφαία καρφώματα του Rising Stars Challenge

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…