Κεντρική NBA Νικητές οι Αμερικανοί στη “μάχη” των νεαρών αστέρων! (vid)
NBA

Νικητές οι Αμερικανοί στη “μάχη” των νεαρών αστέρων! (vid)

jason tatum 1

Σε ένα “ιπτάμενο” παιχνίδι που κατακλύστηκε από highlights, η Team USA επιβλήθηκε της Team World με 161-144, με τους κορυφαίους πρωτοετείς και δευτεροετείς παίκτες του NBA να ανοίγουν ιδανικά την αυλαία του All-Star Weekend στη Σάρλοτ!

Η ομάδα των Αμερικανών είχε ως ηγέτη τον Κάιλ Κούζμα, ο οποίος έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα γυρίσματα της “σαπουνόπερας” των Λέικερς! Ο 23χρονος φόργουορντ αναδείχθηκε MVP του αγώνα, όντας ο πρώτος σκόρερ με 35 πόντους και 15/27 σουτ στα 22 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Ο Τζέισον Τέιτουμ τον ακολούθησε σε απόδοση με 30 πόντους, ο Τρέι Γιανγκ ήρθε από τον πάγκο για να γεμίσει τη στατιστική του (25 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ) ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ σταμάτησε στους 20 πόντους, αν και το δικό του highlight δεν είχε θετική χροιά!

Το… highlight του Μίτσελ

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1096642963373993985

Από την πλευρά των διεθνών, ο Μπεν Σίμονς είχε 28 πόντους, 5 ριμπάουντ κι 6 ασίστ, ο Λάουρι Μάρκανεν σκόραρε 21 πόντους ενώ, ο ΝτιΆντρε Έιτον πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Ο Λούκα Ντόντσιτς σταμάτησε στους 13 πόντους μαζί με 9 ασίστ ενώ ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο καλύτερος “μπόμπερ” της ομάδας του με 5/11 τρίποντα.

Με τη νίκη αυτή, η Team USA πήρε ρεβάνς για τη “χασούρα” των δύο προηγούμενων ετών ενώ, το σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο 2-3 υπέρ της Team World εντός του χρονικού διαστήματος που έχει υιοθετηθεί το εν λόγω φορμάτ.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=k4JhGSmreuU

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…