Κεντρική NBA Ο Τζέισον Τέιτουμ διέλυσε τα “αστέρια” των Σίξερς στο top-5! (vid)
NBA

Ο Τζέισον Τέιτουμ διέλυσε τα “αστέρια” των Σίξερς στο top-5! (vid)

Τέιτουμ

Οι Μπόστον Σέλτικς κατέκτησαν μια νίκη μείζονος σημασίας κόντρα στους Φιλαδέλφια 76ερς, με τον Τζέισον Τέιτουμ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ο 20χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Υπήρξε, όμως, μια συγκεκριμένη φάση που ξεχώρισε σε πολύ εμφατικό βαθμό, με τους δύο σούπερ-σταρ των Σίξερς να την αντιλαμβάνονται από πρώτο χέρι!

Ο λόγος γίνεται, λοιπόν, για τους Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίιντ, οι οποίοι φάνηκαν ανήμποροι να σταματήσουν την επέλαση του Τέιτουμ! Αρχικά, ο Τέιτουμ τιμώρησε τον Εμπίιντ, ο οποίος έκανε reach για να κλέψει την μπάλα, περνώντας τον με μια ταχύτατη spin-move. Ο Σίμονς αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο, με τον Αυστραλό σταρ να έρχεται στη βοήθεια αλλά ο Τέιτουμ ήταν αποφασισμένος, καθώς τον έβαλε σε “πόστερ” και κατέκτησε την κορυφή του top-5!

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Μπρούνο Καμπόκλο ταπώνει τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ και δείχνει ότι ίσως ήρθε η ώρα να θεωρηθεί ως ένας legit παίκτης του NBA, ο Ντόνοβαν Μίτσελ καρφώνει με φόλοου πάνω από τον ΝτεΜάρκους Κάζινς ενώ, Γουόριορς και Χοκς “γκαζώνουν” στον αιφνιδιασμό.

Το top-5 της ημέρας (12/2)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…