Κεντρική NBA Ο Τομπάιας Χάρις στην τελευταία “παράστασή” του με τους Κλίπερς (vid)
NBA

Ο Τομπάιας Χάρις στην τελευταία “παράστασή” του με τους Κλίπερς (vid)

tobias harris 1

Ο Τομπάιας Χάρις δεν είναι πια παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς, με την ομάδα του L.A να τον ανταλλάζει στους Φιλαδέλφια 76ερς, σε μια “κολοσσιαία” συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο 26χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά χθες με τη φανέλα των Κλίπερς και φρόντισε να τους τραβήξει προς τη νίκη μέσα στη Σάρλοτ, με μια καταπληκτική εμφάνιση, η οποία σημαδεύτηκε από ένα ξεχωριστό highlight στο φινάλε.

Συγκεκριμένα, ο Χάρις ολοκλήρωσε το ματς με 34 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 7/14 δίποντα, 6/7 τρίποντα και 2/3 βολές! Το πιο αξιοσημείωτο από τα καλάθια που σκόραρε ήταν, βέβαια, το νικητήριο, καθώς ο Χάρις διαμόρφωσε το τελικό σκορ με 4.3” πριν από το τέλος, πετυχαίνοντας ένα δύσκολο runner πάνω από τον Κέμπα Γουόκερ.

Το game-winner του Χάρις

https://twitter.com/BleacherReport/status/1092974242860216322

Ο Χάρις ήταν τρομερός, τόσο με την μπάλα στα χέρια, όσο και σε spot-up συνθήκες. Οι εκτελέσεις του μετά από ντρίμπλα αλλά και το γεγονός ότι κινούνταν χωρίς την μπάλα του εξασφάλιζαν εύστοχα σουτ ενώ, έβγαλε από τη “φαρέτρα” και το κλασικό του τελείωμα με το δεξί χέρι από την αριστερή πλευρά. Επίσης, όταν έβλεπε ότι τον μάρκαρε ψηλός, προσπαθούσε να τον πάει στα πόδια και να ορμήσει προς το καλάθι.

Με 20.9 πόντους και 7.9 ριμπάουντ ανά αγώνα, ο Χάρις διανύει μακράν την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, με προσωπικά ρεκόρ σχεδόν σε όλες τις βασικές στατιστικές κατηγορίες!

Με αυτό ως δεδομένο, είναι σίγουρο ότι οι Σίξερς τρίβουν τα χέρια τους, καθώς η επιθυμία τους είναι να γίνουν άμεσα ανταγωνιστές για το πρωτάθλημα.

Τα highlights του Τομπάιας Χάρις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…