Κεντρική NBA Ο μέγας, Ντουέιν Γουέιντ “σκότωσε” τους Γουόριορς στην εκπνοή! (vid)

Ο μέγας, Ντουέιν Γουέιντ “σκότωσε” τους Γουόριορς στην εκπνοή! (vid)

dwyane wade

Στην τελευταία “περιοδεία” του στα παρκέ του NBA, ο Ντουέιν Γουέιντ προσπαθεί να συλλέξει όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστές και δυνατές αναμνήσεις, κατεβαίνοντας από τη “σκηνή” με τον καλύτερο τρόπο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ματς εναντίον των Γουόριορς έχει ήδη χαραχθεί με ανεξίτηλο μελάνι στη μνήμη του!

Συγκεκριμένα, ο “Flash” πέτυχε ένα απίθανο buzzer-beater κι έριξε στο καναβάτσο τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οδηγώντας τους αγαπημένους του, Μαϊάμι Χιτ σε μια τεράστια νίκη με 126-125!

Πρόκειται, αναμφίβολα για ένα από τα πιο εμβληματικά στιγμιότυπα της φετινής σεζόν, με τον Γουέιντ να μην τα καταφέρνει αρχικά αλλά να βρίσκει, εν τέλει, τον δρόμο προς την ευδαιμονία! Ο Άντρε Ιγκουοντάλα έπαιξε άριστη άμυνα στη ρακέτα ενώ ο Κέβιν Ντουράντ κι ο Τζόρνταν Μπελ έκλεισαν σωστά πάνω του στην περιφέρεια αλλά ο θρύλος του Μαϊάμι πρόλαβε να απελευθερώσει την μπάλα ακριβώς στην εκπνοή και να προκαλέσει “σάλο” στην American Airlines Arena!

Το απίθανο buzzer-beater του Γουέιντ

Αυτό ήταν το 5ο buzzer-beater της καριέρας του Γουέιντ, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον παίκτη πλην του Κόμπι Μπράιαντ, όσον αφορά τις τελευταίες 15 σεζόν στο NBA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουέιντ ήταν εξαιρετικός καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα εναντίον των πρωταθλητών του NBA, ολοκληρώνοντας το ματς με 25 πόντους (5/9 δίποντα, 5/7 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής από τον πάγκο. Πριν από το buzzer-beater που “ακούστηκε” σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Γουέιντ είχε πετύχει ακόμη ένα κρίσιμο τρίποντο, μειώνοντας τη διαφορά στον πόντο με 15.4” για το φινάλε.

Τα highlights του Ντουέιν Γουέιντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…