Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μία απάντηση στον Ηλία Παπαθεοδώρου

Μία απάντηση στον Ηλία Παπαθεοδώρου

Μαρκόπουλος

Να λοιπόν που ένας άνθρωπος είπε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρύβεται. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκρουσε απλά τον κώδωνα του κινδύνου. Μίλησε φόρα παρτίδα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero της Θεσσαλονίκης.

Σας μεταφέρω το τι είπε και ακολούθως θα δοθεί μία απάντηση και στον ίδιο και σε όλους.’’Είμαστε μετά τον τελικό σε οριακό σημείο. Είχαμε κίνητρο χωρίς η λειτουργία να είναι αυτή που πρέπει. Ένας άνθρωπος που δεν καλύπτονται οι ανάγκες του δεν είναι συγκεντρωμένος. Παράλληλα χάσαμε και παίκτες. Θα ήταν διαφορετικό να υπήρχε ο Μορέιρα στην ομάδα, όλα παίζουν ρόλο για να κάνεις πορεία και για να φτάσεις στην επιτυχίες χρειάζονται όλες οι λεπτομέρειες. Εδώ όμως εμείς δεν μιλάμε για λεπτομέρειες, αλλά για τις βασικές ανάγκες.

Με εκπλήσσει, λοιπόν, η μη ανταπόκριση. Δεν υπάρχει καμία λύση να δώσει κάποιος στο πρόβλημα; Είναι οντότητα με κύρος ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας λόγος που κάνουμε ένα βήμα πίσω. Θέλω να πιστεύω ότι κάνουμε καλά την δουλειά ώστε ο κόσμος να είναι περήφανος. Φτάσαμε σε σημείο νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό με 10πλάσιο μπάτζετ και μια οικογένεια πίσω του που επενδύει ασταμάτητα εδώ και 30 χρόνια.

Ο δρόμος είναι δύσκολος, απειλείται η ίδια η ύπαρξη της ομάδας, όχι κάποια διάκριση. Ενδόμυχα στην ομάδα είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού ότι ένα τρόπαιο και οι καλές εμφανίσεις θα φέρει ανταπόκριση. Έχουμε πυρήνα 2.000 οπαδών στο Παλατάκι και ενώ ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι 1,5 εκατομμύριο. Δεν είναι αρκετό αυτό. Παίζουμε καλό και αποδεκτό μπάσκετ ακόμα και από τους αντιπάλους. Διεκδικούμε όλους τους τίτλους, φτάσαμε μία ανάσα στο Κύπελλο. Παίζουμε πάνω από το όριο μας και μου προξενεί εντύπωση η μη στήριξη.’’

Δεν αβαντάρω κανένα και δεν μειώνω επίσης κανένα. Το ξεκαθαρίζω, διότι η σπέκουλα βασιλεύει σε αυτό το τόπο.Ο πρώην, ο Σούλης Μαρκόπουλος δηλαδή,κρατούσε το καράβι σχεδόν μόνος του, τα έπαιρνε όλα στην πλάτη του και ελάχιστα γνώριζε ο τύπος και ο κόσμος.Και σε εκείνον οφειλόταν η πορεία χωρίς το καράβι να έχει ναυαγήσει σαν τον Τιτανικό.Και φυσικά αντί για εύσημα και παράσημα, ο Μαρκόπουλος εισέπραξε αχαριστία.

Ήρθε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου,που έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του και τα είπε χύμα. Επί της ουσίας έριξε το μπαλάκι στην διοίκηση. Τώρα, η απάντηση στην απορία και ερώτηση του κόουτς του δικεφάλου,που του προξενεί εντύπωση και απορία η ΜΗ στήριξη του κόσμου, είναι πολύ απλή.

Κόουτς, από εμπειρία και επειδή τα ζούμε όλα εδώ εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη, η εξήγηση είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ξενερώσει προ πολλού. Μπούχτησε τη μετριότητα και την προσπάθεια αυτής της ομάδας να παίζει το ρόλο του κομπάρσου επειδή κάποιους εξυπηρετεί, βολεύει και αναπαύει. Γι αυτό δεν έρχεται, ενώ ήταν χρόνια δεμένος με αυτη την ομάδα. Αυτή είναι η εξήγηση. Και επειδή ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι ο ΠΑΟΚ όπως και να είναι αποτελεί το καλύτερο γωνιακό μαγαζί. Αυτά φίλτατε κόουτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περικλής Στέλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…