Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με σοβαρές απουσίες στην Αθήνα η Χίμκι

Με σοβαρές απουσίες στην Αθήνα η Χίμκι

alexey shved

”Λαβωμένη” έρχεται η Χίμκι να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό(22/1) στο ΟΑΚΑ, με τον  Ρίμας Κουρτινάιτις να μην υπολογίζει σε δύο βασικά στελέχη.

Την αποστολή της ομάδας δεν ακολούθησαν οι Αλεξέι Σβεντ και Άντονι Γκιλ, που είναι τραυματίες εδώ και καιρό ενώ εκτός έμειναν και οι Τιμοφέι Γιακούσιν και Πιοτρ Γκουμπάνοφ, με τον τελευταίο να έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ρωσίας για τα προκριματικά.

Ο προπονητής της Χίμκι δήλωσε για την αναμέτρηση: ”Ο Παναθηναϊκός παίζει με διπλή ενέργεια στην έδρα του. Είναι μία ομάδα γρήγορη που τρέχει πολύ και αυτό το στιλ παιχνιδιού μας βολεύει. Από την άλλη, ο αντίπαλός μας θέλει τη νίκη, ενώ και εκείνος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Πάντα είναι δύσκολο να παίζει στην Αθήνα, αλλά έχουμε την εμπειρία για να πάρουμε τη νίκη. Πριν από κάθε παιχνίδι, οι πιθανότητες είναι πάντα μοιρασμένες και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο του ματς. Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι η ομάδα μου και όχι ο αντίπαλος και αυτό γιατί στα τελευταία παιχνίδια έχουμε χάσει τον έλεγχο στις κρίσιμες στιγμές και γινόμαστε βιαστικοί. Αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…