Κεντρική Elite League Κλείνει Σέρβο, πάει από νίκη σε νίκη με Λίβανο!

Κλείνει Σέρβο, πάει από νίκη σε νίκη με Λίβανο!

ermisagias2018

Στον Ερμή Αγιάς η χρονιά κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μετράει τρεις σερί νίκες με τον Γιάννη Λίβανο.

Ο τελευταίος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον οποίο θεωρεί μέντορα και φυσικά θα πρέπει να αναφερθεί πως ο “τίγρης” επέμενε με κλειστά μάτια να πάρουν οι Θεσσαλοί τον Ελληνα τεχνικό. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν, ο Γιάννης Λίβανος έχει βάλει τη σφραγίδα του και φυσικά έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία. Φυσικά, στην Αγιά κρατούν χαμηλά την μπάλα και δεν βιάζονται για συμπεράσματα. Η 3η θέση παραμένει ο βασικός στόχος και μέχρι στιγμής κλειδώνεται μετά από 10 αγωνιστικές. Και μιλάμε για μια ομάδα που έχασε τον καλύτερό της παίκτη και συνεχίζει για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Πολύ σύντομα η ομάδα της Θεσσαλίας θα έχει κλείσει Σέρβο παίκτη, αφού οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και μένουν τα τυπικά. Ο Ερμής φυσικά έχει άλλες 14 αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια και αν βάλει κανείς και τα πλέι οφ, τότε θα πρέπει να έχει γεμάτο οπλοστάσιο.

Η ψυχολογία πάντως είναι στο ζενίθ, το αήττητο στην έδρα της είναι μεγάλο πλεονέκτημα, οπότε η ομάδα της Θεσσαλίας πολύ δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…