Κεντρική NBA Καρφώνει και ταπώνει ο Γιάννης σε ένα απίθανο top-10! (vid)
NBA

Καρφώνει και ταπώνει ο Γιάννης σε ένα απίθανο top-10! (vid)

giannis antetokounmpo 13

Η διακοπή για το All-Star Game φαίνεται πως δεν επηρέασε ούτε στο ελάχιστο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν ο γνωστός, κυριαρχικός εαυτός του στο ντέρμπι εναντίον των Μπόστον Σέλτικς. Ο “αστέρας” των Μιλγουόκι Μπακς σταμάτησε στους 30 πόντους και φρόντισε να προσφέρει το ανάλογο θέαμα, βάζοντας στο “τσεπάκι” του δύο εκ των κορυφαίων φάσεων της ημέρας στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο “Greek freak” φιγουράρει στο νο.4, υποδεχόμενος τη λόμπα από τον Κρις Μίντλετον και καρφώνοντας από μια απίθανη γωνία! Ελάχιστοι παίκτες θα μπορούσαν να σηκωθούν από την εν λόγω θέση και να ταρακουνήσουν την μπασκέτα αλλά ο Γιάννης δεν μοιάζει με κανέναν άλλο, βάζοντας σε “πόστερ” τον Μάρκους Μόρις.

Το μεγάλο highlight, όμως, έρχεται στο νο.2, εκεί όπου ο Τζέισον Τέιτουμ νομίζει ότι θα σκοράρει με ευκολία στον αιφνιδιασμό αλλά ο Αντετοκούνμπο του καταστρέφει το όνειρο με μια τρομερή, chase-down τάπα! Αξίζει να παρατηρήσει κανείς την επιτάχυνση του Έλληνα σούπερ-σταρ, ο οποίος έφθασε έγκαιρα στο επιθυμητό σημείο κι έκοψε καθαρά τον νεαρό σταρ των Σέλτικς.

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει ο Γιουσούφ Νέρκιτς, ο οποίος βάζει στο “κάδρο” τη μισή ομάδα των Μπρούκλιν Νετς. Στις υπόλοιπες θέσεις, οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν επιδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους tomahawks, ο Ντουέιν Γουέιντ περνάει μια τρομερή, laser πάσα ενώ ο Μπεν Σίμονς υποδέχεται μια πολύ δύσκολη άλεϊ-ουπ πάσα.

Το top-10 της ημέρας (21/2)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…