Κεντρική Γ' Εθνική Η απάντηση του Άρη στον Έσπερο!

Η απάντηση του Άρη στον Έσπερο!

aris nikaias panigiriki

O Άρης Νίκαιας πήρε μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας επί του Έσπερου με σκορ 65-61 και πλέον ισοβαθμήσει στην βαθμολογία με τους Πατρινούς.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα  η ομάδα του Παναγιώτη Ζερβουλάκου, δεν θέλησε να αφήσει ασχολίαστη την ανακοίνωση των Πατρινών, κάνοντας λόγο για πεντακάθαρη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας :

“Tο Δ.Σ του Άρη Νίκαιας πέντε ημέρες μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Έσπερο ΑΟΠΑ , θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια την αντίπαλη ομάδα για την άψογη φιλοξενία.Αυτή η φιλοξενία επιβραβεύτηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο της κο Μαρλαφέκα με συγχαρητήρια για την δίκαιη νίκη της ομάδας μας.

Σε ένα αγώνα πολύ κρίσιμο η ομάδα μας παίζοντας με μυαλό και αγωνιστικότητα κατάφερε να φύγει νικήτρια και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί .Η νίκη ήταν πεντακάθαρη και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση.Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη στα υπόλοιπα παιχνίδια για τα οποία διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Έσπερου ,αλλά στο μεταξύ μας παιχνίδι η νίκη μας ήταν πεντακάθαρη.

Στις δύο φάσεις που εξέδωσε και δείχνει το βίντεο του Εσπέρου Πατρών , κακώς διαμαρτύρεται ο Εσπερος ,καθώς οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν σωστές, αλλά εμείς παραθέτουμε πιο κάτω το βίντεο του αγώνα για να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματα τους. Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον αθλητή Βύρλα από τον τραυματισμό το . Αναμένοντας την ανταπόδοση της φιλοξενίας .

Το ΔΣ το Άρη Νίκαιας”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…