Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ H “αυτοθυσία” του “μαχητή” Νίκου Ψυλέα!

H “αυτοθυσία” του “μαχητή” Νίκου Ψυλέα!

nikos psileas milon

Ο Νίκος Ψυλέας όλα αυτά τα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του και έχει αποδείξει ότι είναι εκ των κορυφαίων παικτών. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής το καλοκαίρι επέστρεψε “σπίτι” του, καθώς αποφάσισε να αγωνιστεί στον Μίλωνα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ!

Από την πρώτη αγωνιστική έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και ότι θα είναι εκ των κορυφαίων παικτών του Μίλωνα, αλλά και της Α΄ΕΣΚΑΝΑ. Ο Νίκος Ψυλέας, που δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του και σε κάποιες περιπτώσεις “θυσιάζει” και την προσωπική του υγεία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στο παιχνίδι του Μίλωνα με το Παλαιό Φάληρο. Ο Νίκος Ψυλέας στην προθέρμανση του μεγάλου ντέρμπι ανόδου υπέστη θλάση, αλλά δεν έμεινε εκτός αγώνα. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έβαλε πάνω από την “υγεία” του την ομάδα της Νέας Σμύρνης και προσπάθησε να οδηγήσει την ομάδα του σε μία μεγάλη νίκη και παρότι δεν τα κατάφερε και μόνο η πράξη του δείχνει πολλά για τον ίδιο.

Ο Νίκος Ψυλέας στον αγώνα επί της ουσίας έπαιξε με ένα πόδι. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έκανε ένεση για να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έδειξε μεγάλη αυταπάρνηση, βοήθησε όσο περισσότερο μπορούσε την ομάδα του και το κατάμεστο κλειστό του Μίλωνα αντάμειψε τον ίδιο και την ομάδα του με ένα πολύ “ζεστό” χειροκρότημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…