Κεντρική Διεθνή Γιατράς: “Προσπαθούμε τα νέα παιδιά να είναι η επόμενη μέρα της ομάδας”

Γιατράς: “Προσπαθούμε τα νέα παιδιά να είναι η επόμενη μέρα της ομάδας”

makis giatras promitheas

Σε δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Γιατράς μετά την ήττα του Προμηθέα Πάτρών από την Βίρτους Μπολόνια, αρχικά τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, πάρα την πικρή γεύση που άφησε σε όλους το αποτέλεσμα.

Από την πλευρά των παικτών της ελληνικής ομάδας, μίλησε ο Δημητρός Κατσίβελης, όπου συμπλήρωσε πως πάρα τα προβλήματα των τραυματισμών το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπαν ο τεχνικός και ο παίκτης του Προμηθέα:

Μάκης Γιατράς (Προπονητής Προμηθέα): “Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Τόσο για αυτούς που είδαν το παιχνίδι από κοντά, όσο και για όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Για την ομάδα μου είμαι περήφανος. Είχαμε σοβαρές απουσίες αλλά δεν πτοηθήκαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα νέα παιδιά της ομάδας να παίξουν σήμερα και στάθηκαν και ο Μαντζούκας αλλά και ο Σανδραμάνης εξαιρετικά. Αποδείξαμε ότι δίκαια βρισκόμαστε στους «16». Είμαστε μια ομάδα που παίζει ελκυστικό μπάσκετ και παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε για να στηρίξει την ομάδα. Ραντεβού πλέον στην επόμενη φάση”.

Για τους νεαρούς αθλητές:

“Προσπαθούμε αυτοί οι παίκτες αλλά και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι που υπάρχουν στο σύλλογο, να είναι η επόμενη μέρα της ομάδας. Έχουμε καλές ακαδημίες άλλωστε. Σε αυτό, το πολύ υψηλό επίπεδο, δεν είναι εύκολο να παίζουν οι μικροί. Θα πρέπει να δουλεύουν συνεχώς και να αρπάξουν την ευκαιρία, όπως σήμερα δηλαδή”.

Δημήτρης Κατσίβελης (Παίκτης Προμηθέα): “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε προβλήματα τραυματισμών και έπρεπε οι υπόλοιποι να παίξουμε ακόμη καλύτερα για να καλύψουμε αυτά τα κενά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Συγχαρητήρια στην Μπολόνια για τη πρόκριση, όπως και σε εμάς”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…