Κεντρική NBA Γεμίζουν τον πάγκο τους με Τζέιμς Ένις οι Σίξερς
NBA

Γεμίζουν τον πάγκο τους με Τζέιμς Ένις οι Σίξερς

james ennis rockets

Οι Φιλαδέλφια 76ερς παρουσιάζουν πολύ μεγάλο πλούτο στις βασικές θέσεις του rotation, ειδικά τώρα που θα έχουν και τον Τομπάιας Χάρις στη βασική πεντάδα, αλλά ο πάγκος τους έχει φανεί ιδιαίτερα αδύναμος φέτος. Με γνώμονα αυτή την αδυναμία, λοιπόν, το front office των Σίξερς κινήθηκε στην αγορά τη σημερινή, τελευταία ημέρα των ανταλλαγών για φέτος στο NBA και συμφώνησε με τους Χιούστον Ρόκετς για την ανταλλαγή του Τζέιμς Ένις!

Το πιο θετικό στην όλη εξέλιξη, μάλιστα, είναι το γεγονός πως οι Σίξερς ενίσχυσαν το ρόστερ με έναν τίμιο ρολίστα δίχως ιδιαίτερες απώλειες, καθώς το μόνο asset που θυσίασαν ήταν ένα ντραφτ-πικ δευτέρου γύρου του 2021, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ, Σαμς Σαράνια.

Τη φετινή σεζόν, ο Ένις μετρά 7.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 0.9 κλεψίματα ανά αγώνα σε 23.6 λεπτά συμμετοχής, με 37.3% από το τρίποντο (πάνω από μία εύστοχη προσπάθεια σε κάθε ματς). Πρόκειται για έναν φόργουορντ με 3&D χαρακτήρα, καθώς είναι ικανότατος σε spot-up εκτέλεση ενώ μπορεί να μαρκάρει έως και 3 θέσεις στην άμυνα, χάρη στα υψηλά επίπεδα αθλητικότητας που διαθέτει. Ειδικότητά του αποτελεί το τρίποντο από τη γωνία, όπου έχει ποσοστό ευστοχίας 47.5%!

Μπορεί να μην είναι μια κίνηση που προκαλεί “θόρυβο” αλλά ο Ένις μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμος από τον πάγκο, ειδικά σε περιπτώσεις που ο Τζίμι Μπάτλερ ή ο Τζέι Τζέι Ρέντικ δεν βρίσκονται στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…