Κεντρική Γ' Εθνική Χατζούλης: “To επίπεδο οργάνωσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας”

Χατζούλης: “To επίπεδο οργάνωσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας”

giannis xatzoulis apollon kalamarias

Οι Γιάννης Χατζούλης και Άλκης Μιχαηλίδης αποτελούν το τεχνικό δίδυμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχοντας ως στόχο να “φέρουν” την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Ο πρώτος μιλώντας στο mgksapollon.gr, μεταξύ άλλων, στάθηκε στην οργάνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι έχοντας μια πορεία 2,5 ετών στο Στρατώνι (σ.σ. πρώην ομάδα των Χατζούλη-Μιχαηλίδη) κοουτσάροντας στη Β’ Εθνική, πήρε την απόφαση -μαζί με τον συνεργάτη του Άλκη Μιχαηλίδη- να αναλάβει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρίσκεται σε χαμηλότερη κατηγορία: “Το επίπεδο της οργάνωσης και της ιστορίας της ομάδας, έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας να αναλάβουμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρίσκεται σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση. Με την οργάνωσή του και την θέλησή μας να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση -σε συνάρτηση με το ότι πιστεύουμε πως το υλικό της ομάδας δεν είναι κακό- η προσπάθειά μας θα είναι να αναστρέψουμε την κατάσταση και να βοηθήσουμε για την σωτηρία της ομάδας. Αυτό που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα είναι πως ο Απόλλων είναι οργανωμένος σε υψηλά πρότυπα. Παρέχει όλες τις ανέσεις στους προπονητές για να κάνουν την δουλειά τους, οπότε ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα έργο που θα βοηθήσει την ομάδα”.

Για το κομμάτι της αγωνιστικής φιλοσοφίας: “Γενικώς, νομίζω ότι είμαστε υπέρ του πολύ οργανωμένου παιχνιδιού. Του παιχνιδιού που έχει τακτική, συγκέντρωση και προσήλωση, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είμαστε του μοιράσματος των ρόλων και των ξεκάθαρων στοχεύσεων. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των ομάδων που είχαμε μέχρι τώρα… Άλλες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες φορές παίρνει περισσότερο χρόνο. Νομίζω ότι ειδικά για τον Απόλλωνα, η στιγμή είναι δύσκολη και ο χρόνος είναι ελάχιστος. Αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Εναπόκειται στην προσπάθεια των παιδιών προκειμένου να το πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να καταφέρουμε τους στόχους. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι σαφώς δύσκολο, με μια ιστορική ομάδα (σ.σ. ΜΕΝΤ). Το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να φτιάξουμε ένα αγωνιστικό πρόσωπο που είναι κοντά σε αυτά τα οποία μπορεί να κάνει η ομάδα και κοντά στα ‘θέλω’ τα δικά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…