Κεντρική NBA Χαμός στους Λέικερς: Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Γουόλτον και παίκτες!
NBA

Χαμός στους Λέικερς: Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Γουόλτον και παίκτες!

luke walton

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι “βυθισμένοι” στην αβεβαιότητα, με δεκάδες ιστορίες να “τρέχουν” ταυτόχρονα στην πιο φημισμένη ομάδα του NBA. Η πιθανή ανταλλαγή μεγατόνων για τον Άντονι Ντέιβις, η μετριότατη απόδοσή τους εν απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς (ρεκόρ 6-12 χωρίς τον Τζέιμς, πτώση στην 9η θέση της Δύσης) αλλά κι οι συνεχείς φωνές από το camp του “βασιλιά” περί επιθυμίας για απομάκρυνση του Λουκ Γουόλτον, έχουν δημιουργήσει μια ιδιάζουσα κατάσταση.

Μετά από τη χθεσινή ήττα εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, η ένταση κορυφώθηκε και λίγο έλειψε να καταλήξει και σε χειροδικία, με τους βετεράνους παίκτες των Λέικερς να τα βάζουν ευθέως με τον κόουτς Γουόλτον! Την είδηση μετέδωσε ο ρεπόρτερ του The Athletic, Σαμς Σαράνια.

Η ατμόσφαιρα ήταν “ηλεκτρισμένη” στα αποδυτήρια, με τον ρεπόρτερ να χρησιμοποιεί τη φράση “heated scene“, προκειμένου να την περιγράψει. Η έντονη διαφωνία των δύο πλευρών περιστράφηκε γύρω από τον χρόνο συμμετοχής και τα rotation που χρησιμοποιεί ο Γουόλτον, προκειμένου να αξιοποιήσει τους παίκτες του. Το μόνο όνομα παίκτη που αναφέρεται ότι ενεπλάκη ενεργά στο εν λόγω συμβάν είναι αυτό του Μάικλ Μπίσλι, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση, δεδομένου του χαρακτήρα που έχει επιδείξει κατά τη θητεία του στο NBA.

Οι δύο πλευρές ευελπιστούν, τουλάχιστον, να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον, και το περιστατικό αυτό να βοήθησε, ώστε να διαλευκανθούν ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα. Το ρόστερ των Λέικερς, βέβαια, θα μεταβληθεί σε μεγάλο βαθμό, σε περίπτωση που κατορθώσουν να πείσουν τους Πέλικανς μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, ώστε να ανταλλάξουν για τον Άντονι Ντέιβις

Υπενθυμίζεται ότι οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 27-26, ευρισκόμενοι 2 παιχνίδια μακριά από τα πλέι-οφ. Στο χθεσινό ματς, η δυναμική των Γουόριορς φάνταζε υπερβολική, με τους πρωταθλητές να τους νικούν σχετικά εύκολα με 115-101.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…