Κεντρική NBA Αποθεώθηκε και σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Μαριάνοβιτς! (vid)
NBA

Αποθεώθηκε και σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Μαριάνοβιτς! (vid)

boban marjanovic

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αποτελεί μια εξαιρετικά αγαπητή φιγούρα στους κύκλους των φίλων του NBA, όντας ο απόλυτος fan-favourite και στις 3 ομάδες που έχει αγωνιστεί (Σπερς, Πίστονς, Κλίπερς). Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και στη Φιλαδέλφια, με το κοινό του Wells Fargo Center να αποθεώνει τον Σέρβο “γίγαντα” με την είσοδό του στο παρκέ, στο ντεμπούτο του με τους Σίξερς κόντρα στους Νάγκετς!

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μαριάνοβιτς φρόντισε να ανταποδώσει το χειροκρότημα. Αφού έπαιξε πικ-εν-ρολ με τον Τζίμι Μπάτλερ, ο 30χρονος σέντερ “βούτηξε” προς το καλάθι, πήρε την πάσα και τελείωσε τη φάση με το αριστερό χέρι, ξεσηκώνοντας τους πάντες στο γήπεδο!

Συνολικά, ο Μαριάνοβιτς έμεινε για 15 λεπτά στο παρκέ και σκόραρε 4 πόντους ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ κι έδωσε 1 τάπα. Ο ρόλος του θα είναι αυτός του back-up σέντερ πίσω από τον Τζοέλ Εμπίιντ ενώ χθες, βρέθηκε στο ίδιο παρκέ με τον συμπατριώτη του, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Μαριάνοβιτς βρέθηκε στη Φιλαδέλφια μέσω τριπλής ανταλλαγής ανάμεσα σε Σίξερς, Κλίπερς και Χιτ, η οποία είχε ως επίκεντρο την ενσωμάτωση του σταρ, Τομπάιας Χάρις στους 76ερς.

Δείτε το καλάθι του Μαριάνοβιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…