Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Αποσκίτης: “Συγγνώμη και ευχαριστούμε”

Αποσκίτης: “Συγγνώμη και ευχαριστούμε”

aposkitis new

Ο Μίλωνας τα έπαιξε όλα για όλα κόντρα στο Παλαιό Φάληρο για την άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Ο κόσμος της ομάδας έδωσε βροντερό “παρών” και το κλειστό θύμισε τις παλιές καλές εποχές της ομάδας. Ο προπονητής του Μίλωνα, Δημήτρης Αποσκίτης, σε ανάρτηση του ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ ζήτησε συγγνώμη που δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Είναι από αυτές τις αμήχανες στιγμες που δεν υπάρχουν λόγια. Από την μιά η πολύ μεγάλη στενοχώρια από την ήττα (απο μιά αξιέπαινη ομάδα το Παλαιο Φάληρο που του αξίζουν συγχαρητήρια), από την άλλη η τεράστια υπερηφάνια που βρίσκεσαι σε αυτό τον Σύλλογο, τον υπηρετείς και κάνεις τα πάντα για το μέλλον του. Ειλικρινά η εικόνα του σημερινού γηπέδου του Μίλωνα σε ένα παιχνίδι Α’ ΕΣΚΑΝΑ είναι κάτι το αδιανόητο. Ένα κατάμεστο γήπεδο, με γονείς με παιδιά, με απλούς Μιλωνίτες που μετά το παιχνίδι και μετά την ήττα, έρχονταν να πουν συγχαρητήρια και μπράβο, σε κάνουν να χάνεις τα λόγια σου.

Μπράβο στην Ομάδα και σε όλους τους συντελεστές της, Διοίκηση προπονητές αθλητές για την σημερινη εικόνα. Εκ μέρους της ομάδας αθλητών και προπονητών σας οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ, και ένα τεράστιο συγνώμη που δεν σας δώσαμε την νίκη.

Υπόσχεση εκ μέρους όλων ότι η ομάδα θα συνεχίσει με το ιδιο πείσμα, με στόχο να κάνει το καλύτερο που μπορεί, και να ξερετε ότι αν πριν το παιχνίδι ήμασταν μια φορά αισιόδοξοι για την μελλοντική πορεία της ομάδας, τώρα με αυτή την εικόνα ήμαστε δέκα παρά την ήττα !!!!!! Ένα επίσης μπράβο στην σημερινη διαιτησία που στάθηκε στο ύψος της !!!!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …