Κεντρική Γ' Εθνική Αντώνης Φώτσης: Ζει για το μπάσκετ! Σάββατο All Star Game, Κυριακή Ηλυσιακός

Αντώνης Φώτσης: Ζει για το μπάσκετ! Σάββατο All Star Game, Κυριακή Ηλυσιακός

fotsis

Ο Αντώνης Φώτσης βαδίζει προς το 38ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο παραμένει πιστός στρατιώτης του μπάσκετ. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ζήσει τα πάντα στην καριέρα του, έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (σ.σ. ΝΒΑ), ωστόσο η αγάπη του για την πορτοκαλί μπάλα είναι ανεξάντλητη.

Συνεχίζει να αγωνίζεται και να φορτώνει τα καλάθια με πόντους, φορώντας τη φανέλα του Ηλυσιακού, τον οποίο βοήθησε πέρυσι να ανέβει στη Γ’ Εθνική και ηγείται και φέτος της προσπάθειας της ομάδας του Θανάση Θωμόπουλου στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

all star4

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν… ιδιαίτερο για τον Αντώνη Φώτση, μιας και ο πολύπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε σε δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, μέσα σε 48 ώρες!

Ο “Μπάτμαν” έδωσε το παρόν το Σάββατο (9/2) στη Θεσσαλονίκη στο ΕΚΟ All Star Game κι έπαιξε στο παιχνίδι των All Time Stars με τους Rising Stars. Ξεχώρισε, μάλιστα, με την εμφάνιση του απέναντι στους μικρούς, πετυχαίνοντας 20 πόντους με 6 τρίποντα!

Δεν έμεινε, πάντως, για πολλές ώρες στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του αγώνα, καθώς την Κυριακή (10/2) είχε παιχνίδι με τον Ηλυσιακό για τη 15η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Νότου της Γ΄Εθνικής.

Ο Αντώνης Φώτσης αγωνίστηκε κανονικά στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας των Ιλισίων με τον Λέοντα και πέτυχε, μάλιστα, 15 πόντους με 2 τρίποντα, βοηθώντας τον Ηλυσιακό να φτάσει στη νίκη με 77-67.

Ακούραστος ο “Μπάτμαν”, καλά που δεν είχε παιχνίδι και σήμερα (11/2).

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…