Κεντρική NBA Άνετα κι εύκολα μέσα στην πρωτεύουσα οι Μιλγουόκι Μπακς! (vid)

Άνετα κι εύκολα μέσα στην πρωτεύουσα οι Μιλγουόκι Μπακς! (vid)

antetokounmpo

Το χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς μετετράπη σε ακόμη μια παράσταση για έναν ρόλο. Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν είναι πρόθυμοι να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία τους, όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ανατολής, κάνοντας μια πολύ ευχάριστη “βόλτα” στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ!

Συγκεκριμένα, τα “ελάφια” επιβλήθηκαν των Γουίζαρντς με 131-115, παίρνοντας προβάδισμα 23 πόντων στο ημίχρονο, χάρη σε ένα σερί 17-2 ενώ, η ανώτατη απόσταση των δύο ομάδων “εκτοξεύθηκε” στους 32 πόντους κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου!

Αυτή ήταν η 3η σερί επιτυχία για την ομάδα του Γουισκόνσιν, στο 6ο φετινό σερί της με τουλάχιστον 3 νίκες! Ουδεμία άλλη ομάδα έχει να παρουσιάσει τέτοια επίδοση ενώ, οι Μπακς μετρούν 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς, καθώς και ρεκόρ 16-3 από τα Χριστούγεννα κι έπειτα, διατηρώντας σταθερά το κορυφαίο ρεκόρ της λίγκας. Επίσης, ο χθεσινός θρίαμβος αποτέλεσε και μια μίνι-εκδίκηση για την ήττα από τους Γουίζαρντς στις 11 Ιανουαρίου, σε ένα ματς που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει απών.

Ο Έλληνας σούπερ-σταρ, όμως, δεν παρέλειψε να κάνει το κομμάτι του χθες: 37 πόντους και 10 ριμπάουντ σε μόνο 33 λεπτά συμμετοχής έγραψε το “κοντέρ”, με τον Αντετοκούνμπο να σκοράρει 17/17 βολές και να σπάει το ρεκόρ απόλυτης ευστοχίας στην ιστορία της ομάδας! Η θετικότατη έκβαση του αγώνα, μάλιστα, του επέτρεψε να “αγοράσει” αρκετά λεπτά ξεκούρασης στο φινάλε.

Οι Μπακς δεν θα μπορούσαν να χάσουν, όντας τόσο εύστοχοι πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (17/39) και απόλυτα αποδοτικοί από τη γραμμή των βολών (24/24). Ο Μπρουκ Λόπεζ είχε 21 πόντους κι 6 ριμπάουντ με άψογα ποσοστά σε 27 λεπτά συμμετοχής, ο all-star, Κρις Μίντλετον σταμάτησε στους 20 πόντους, μαζί με 7 ριμπάουντ κι 6 ασίστ ενώ ο “president”, Μάλκολμ Μπρόγκντον είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, βγάζοντας τον συνηθισμένο, αποδοτικό εαυτό του.

Από πλευράς Γουίζαρντς, ο αστέρας της ομάδας, Μπράντλεϊ Μπιλ πέτυχε 24 πόντους ενώ, τον συμπλήρωσε ο Τζεφ Γκριν με 20.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=KsUmtHT4_KQ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…