Κεντρική Basket League Κύμη Τσιάρας: “Να βάλουμε δύσκολα στον Πιτίνο”

Τσιάρας: “Να βάλουμε δύσκολα στον Πιτίνο”

giorgos tsiaras kymi rethymno

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έγραψε στο προσωπικό του blog ο Γιώργος Τσιάρας. Ο ψηλός της Κύμης τόνισε πως η ομάδα του έχει ένα ολόκληρο γύρο μπροστά της για να καταφέρει ότι θέλει, ενώ στάθηκε και μίλησε με κολακευτικά λόγια για των προπονητή των “πρασίνων”, Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Φτάσαμε αισίως στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Είμαστε λοιπόν ακριβώς στα μισά του δρόμου. Αν κάνουμε έναν μικρό απολογισμό για αυτό το πρώτο μισό φυσικά και δεν μπορούμε να πούμε ότι βαθμολογικά βρισκόμαστε στο σημείο που θα θέλαμε. Καθημερινά όμως είμαστε στο γήπεδο και προσπαθούμε να ανατρέψουμε την διαμορφωθείσα κατάσταση. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο για να τα καταφέρουμε.

Πριν από αυτό έχουμε βεβαίως το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αύριο Δευτέρα υποδεχόμαστε στην Χαλκίδα τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς από το οποίο μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε.

Κάθε παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη πρόκληση για όλους τους παίκτες, ακόμα και για όσους έχουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. Αυτήν την φορά η πρόκληση είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αφού στον πάγκο του αντιπάλου κάθεται ένας προπονητής θρύλος, ο Ρικ Πιτίνο.

Είναι ένας προπονητής με τεράστια ιστορία και που έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλούς παίκτες, αλλά και για πολλούς προπονητές. Οπότε σίγουρα είναι μια ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά, αλλά και να προσπαθήσουμε να του βάλουμε δύσκολα μέσα στο παρκέ.

Κλείνοντας, θέλω να σας πω ότι αυτή η επικοινωνία μας μέσω του μπλογκ του ΕΣΑΚΕ έφτασε στο τέλος της, αφού στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος αναλαμβάνει ο αρχηγός μας Σταύρος Τουτζιαράκης να σας ενημερώνει για τα νέα της ομάδας μας. Για μένα αυτή η επαφή μας πριν από τα παιχνίδια αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα μας στο παρκέ. Σας ευχαριστώ όλους, καλή συνέχεια!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…