Κεντρική Basket League Κύμη Τσιάρας: “Να δείξουμε ότι η νίκη επί του Άρη δεν ήταν πυροτέχνημα”

Τσιάρας: “Να δείξουμε ότι η νίκη επί του Άρη δεν ήταν πυροτέχνημα”

giorgos tsiaras kymi rethymno

Για την αναμέτρηση με το Λάυριο έγραψε στο προσωπικό του blog ο Γιώργος Τσιάρας. Ο σέντερ της Κύμης αναφέρθηκε στην νίκη επί του Άρη και τόνισε πως θέλει η ομάδα του να δείξει την ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους ευτυχισμένο το νέο έτος, το οποίο ήδη διανύουμε, με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Μια νέα ημερολογιακά χρονιά λοιπόν ξεκινάει, με τους στόχους της ομάδας να παραμένουν οι ίδιοι. Να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να δείχνουμε έμπρακτα αυτήν την βελτίωση στους αγώνες μας, με απώτερο στόχο τις νίκες που θα μας επιτρέψουν να μείνουμε στην κατηγορία.

Στον τελευταίο μας εντός έδρας αγώνα για το 2018, με αντίπαλο τον Άρη στην Χαλκίδα, πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή. Η νίκη αυτή έδειξε ότι έχουμε αγωνιστικές δυνατότητες και μας έδωσε βαθμολογική «ανάσα», ενώ η ανατροπή και ο τρόπος που ήρθε είναι σίγουρα μια τεράστια ψυχολογική ένεση για την δύσκολη συνέχεια.

Τώρα οφείλουμε να δείξουμε ότι η εμφάνιση μας με τον Άρη δεν ήταν απλά ένα «πυροτέχνημα», αλλά η αρχή της ανάκαμψης μας. Πρέπει να «χτίσουμε» πάνω σε αυτήν και αρχής γενομένης από το ερχόμενο ματς με το Λαύριο να διεκδικούμε την νίκη σε όλα μας τα παιχνίδια.

Γνωρίζουμε ότι η αυριανή αποστολή μας μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς το Λαύριο είναι μια έμπειρη και δυνατή ομάδα, ενώ και εμείς θα έχουμε απουσίες. Όμως με το τζάμπολ θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά, θα μπούμε στο παρκέ για να παλέψουμε και να κάνουμε καλό αγωνιστικό …ποδαρικό στο 2019!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…