Κεντρική NBA Τραυματίας ο Αντετοκούνμπο, ηττημένοι οι Μπακς (vid)
NBA

Τραυματίας ο Αντετοκούνμπο, ηττημένοι οι Μπακς (vid)

bradley beal wizards bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατόρθωσε να φωνάξει “παρών” στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, αντιμετωπίζοντας μικροπροβλήματα τραυματισμού στον δεξιό τετρακέφαλο και τον αριστερό μηρό. Οι Γουίζαρντς εκμεταλλεύτηκαν την εν λόγω συνθήκη, μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κι επιβλήθηκαν των “ελαφιών” με 113-106, χάρη στις καταπληκτικές επιδόσεις του βασικού περιφερειακού διδύμου τους.

Ειδικότερα, ο Μπράντλεϊ Μπιλ απέδειξε και πάλι ότι θα πρέπει να του ανήκει μια θέση στο All-Star Game, σκοράροντας 32 πόντους με 11/21 σουτ κι 7/7 βολές και συνδυάζοντας ακρίβεια από μακρινή απόσταση με δυναμικές διεισδύσεις. Το παιχνίδι του είναι πιο πλήρες κι ώριμο από ποτέ, με τη “λάμψη” του να αναδεικνύεται περαιτέρω, με δεδομένο ότι ο Τζον Γουολ είναι μονίμως στα “πιτς”.

Η έκπληξη του αγώνα, όμως, έγινε από τον Τόμας Σατοράνσκι. Ο Τσέχος πλέι-μέικερ πέτυχε το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του με 18 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής, έχοντας ανέβει πλέον στην κορυφή του rotation. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύεται όσο μπορεί το δίμετρο σκαρί του, τις εξαιρετικές αμυντικές του αρετές, καθώς και το βελτιωμένο σουτ του (2/3 τρίποντα χθες), ώστε να στέκεται όπως πρέπει ανάμεσα στους καλύτερους.

Θα πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι οι πλάγιοι των Γουίζαρντς “σκότωσαν” τους Μπακς, με τους Τρέβορ Αρίζα και Τζεφ Γκριν να έχουν συνολικά 40 πόντους με 10/19 τρίποντα. Όπως γίνεται κατανοητό, το Μιλγουόκι είχε πολλαπλούς μπελάδες στον ανασταλτικό τομέα ενώ, το γεγονός ότι κυνηγούσαν στο σκορ από την αρχή του ματς ενέτεινε τα προβλήματά τους.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς με 25 πόντους και 8/17 σουτ. Ο Έρικ Μπλέντσο “ξεσάλωσε” εν απουσία του Αντετοκούνμπο, παίρνοντας 21 σουτ αλλά φθάνοντας μόλις στους 18 πόντους ενώ ο “President”, Μάλκολμ Μπρόγκντον έκανε ξανά το κομμάτι του (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5/9 σουτ).

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=0ZENbT4Yx_g

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…