Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τίμα: “Μεγάλο κομμάτι της Μπασκόνια ο Σενγκέλια, αλλά θα προσαρμοστούν”

Τίμα: “Μεγάλο κομμάτι της Μπασκόνια ο Σενγκέλια, αλλά θα προσαρμοστούν”

tima

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια μίλησε ο Γιάνις Τιμα. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στην απουσία του Σενγκέλια από το παιχνίδι, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Πουαριέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της “NOVA”:

Για την εμφάνισή του με την ΑΕΚ: “Νιώθω καλά. Δεν ήταν τόσο καλό το τέλος της περσινής χρονιάς, είχα κάποιους τραυματισμούς. Τώρα είμαι σχεδόν στο 100% και έτοιμος να παίξω”.

Για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, την Μπασκόνια: “Πρώτα από όλα, θέλουμε τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Δεν παίζουν κάποιοι καλοί τους παίκτες, αλλά όλες οι ομάδες έχουν μεγάλα ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά στην άμυνα και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση”.

Για το αν η απουσία του Τορνίκε Σενγκέλια θα αλλάξει το πλάνο των Βάσκων: “Νομίζω πως θα υπάρχουν κομμάτια που θα αλλάξουν. Όμως, σε γενικές γραμμές, θα κρατήσουν το πλάνο τους. Παίζουν επιθετικά και γρήγορα. Ο “Τόκο”, όμως, είναι εκτός και είναι μεγάλο κομμάτι τους. Θα προσαρμοστούν”.

Για τον Βενσάν Πουαρίε, που του έστειλε μήνυμα ότι τον περιμένει: “Τον περιμένω και εγώ. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…