Κεντρική NBA Τέλειο ποδαρικό στο 2019 για τους Μιλγουόκι Μπακς! (vid)

Τέλειο ποδαρικό στο 2019 για τους Μιλγουόκι Μπακς! (vid)

giannis bucks

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν άνετα των Ντιτρόιτ Πίστονς με 121-98, “εισβάλλοντας” στο 2019 με πολύ δυναμικό τρόπο κι επεκτείνοντας την καταπληκτική τους απόδοση για ακόμη ένα ματς! Αυτή ήταν η επιτυχία εντός των τελευταίων 9 ματς για τα “ελάφια”, τα οποία βρίσκονται πλέον στο 3-0 εναντίον του Ντιτρόιτ, απέχοντας ένα παιχνίδι μακριά από το “σκούπισμα” της μεταξύ τους σειράς αγώνων!

Με τη νίκη αυτή, οι Μπακς βελτίωσαν έτι περαιτέρω το ρεκόρ τους, φθάνοντας στις 26 νίκες ενώ έχουν μονάχα 10 ήττες, επικρατώντας του αντιπάλου στο 72.2% των αγώνων! Η “συμμορία” του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 1η θέση ολόκληρου του NBA ενώ έχει και το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ, της τάξεως του 17-3!

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, οι γηπεδούχοι είχαν μόνιμο προβάδισμα στην αναμέτρηση, με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα χρονικά διαστήματα της 1ης περιόδου ενώ βρίσκονταν μόνιμα στο +15 από τα τέλη της 2ης περιόδου μέχρι και την ολοκλήρωση του ματς.

Ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς με 25 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 7/12 τρίποντα και 0/1 δίποντο! Ο πιο αντισυμβατικός σέντερ του NBA τραβούσε μονίμως εκτός ρακέτας τον αντίπαλο ψηλό και κάπως έτσι, έφθασε τις 7 εύστοχες “βόμβες” για 4η φορά φέτος!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα απολύτως απαραίτητα στα μόλις 26 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, ολοκληρώνοντας το ματς με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 τάπες ενώ ευστόχησε στα 6 από τα 11 σουτ που επιχείρησε. Ο Κρις Μίντλετον σταμάτησε στους 22 πόντους με 9/14 σουτ, αποδεικνύοντας για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ότι το χέρι του έχει “ζεσταθεί” ενώ ο “president”, Μάλκολμ Μπρόγκντον ήταν αποδοτικός και πολυδιάστατος, όπως συνηθίζει στα πιο πολλά ματς (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 6/7 σουτ).

Από πλευράς Ντιτρόιτ, το οποίο έχει ρεκόρ 16-19 και παραμένει στην προνομιούχο 8άδα της Ανατολής, ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 29 πόντους, 9 ριμπάουντ κι 6 λάθη, ο Ρέτζι Τζάκσον έφθασε τους 19 πόντους ενώ ο Άντρε Ντράμοντ είχε 15 πόντους αλλά μόνο 7 ριμπάουντ! Σε έναν αγώνα, βέβαια, όπου η περιφερειακή γραμμή βοήθησε ελάχιστα και οι παίκτες του πάγκου βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, οι Πίστονς δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι παραπάνω, πόσο μάλλον μέσα στην πανίσχυρη έδρα των Μπακς.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=3AK3FQ5-I-0

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…