Κεντρική NBA Στους Σικάγο Μπουλς -προσωρινά- ο Καρμέλο Άντονι!
NBA

Στους Σικάγο Μπουλς -προσωρινά- ο Καρμέλο Άντονι!

carmelo anthony

Οι Χιούστον Ρόκετς κατάφεραν, επιτέλους, να απομακρύνουν τον Καρμέλο Άντονι από το ρόστερ τους. Το προσωρινό πέρασμα του “Melo” από την ομάδα του Τέξας έλαβε τέλος, με τις “ρουκέτες” να τον ανταλλάζουν στους Σικάγο Μπουλς, όπως μετέδωσε πρώτος ο κορυφαίος ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι!

Όπως σημειώνει, όμως, ο Γουοζναρόφσκι, ο Άντονι δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των Μπουλς σε επίσημο αγώνα, καθώς θα γίνει άμεσα release και θα μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους (unrestricted free-agent)!

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Καρμέλο ίσως δεν απελευθερωθεί άμεσα από τους Μπουλς, καθώς οι “ταύροι” ενδέχεται να περιμένουν ως την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών. Κάτι τέτοιο συμφέρει και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος επιθυμεί να ανοίξουν θέσεις στα υπόλοιπα ρόστερ και να γίνουν ανταλλαγές, ώστε να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή προοπτική για εκείνον. Η επιθυμία του Άντονι είναι να βρει μια ομάδα, στην οποία να μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταλλαγή ανάμεσα στο Χιούστον και το Σικάγο δεν θα λάβει χώρα σήμερα, λόγω της αργίας προς τιμήν του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Για τον λόγο αυτό, προκειμένου να γίνει σήμερα το ντεμπούτο του Κένεθ Φαρίντ με τη φανέλα των Ρόκετς, η ομάδα αναγκάστηκε να αποδεσμεύει τον Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος βρισκόταν σε 10ήμερο συμβόλαιο, ώστε να ανοίξει μια θέση στο ρόστερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…