Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σπανούλης: “Δεν με απασχολεί ο τίτλος του πρώτου σκόρερ”

Σπανούλης: “Δεν με απασχολεί ο τίτλος του πρώτου σκόρερ”

spanoulis1

Δηλώσεις πριν από την αναμέτρηση με τη Μπασκόνια (8/1, 21:00) έκανε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει ο τίτλος του πρώτου σκόρερ στην Ευρωλίγκα, ενώ αναφέρθηκε και στους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι με τους Βάσκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Euroleague: “Να σας πω την αλήθεια δεν με απασχολεί. Έρχεται σε δεύτερη μοίρα για μένα και δεν το σκέφτομαι όταν παίζω. Πιο σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει, να έχουμε υγεία και να χαίρομαι το παιχνίδι”.

Για το ματς με την Μπασκόνια: “Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Έχει τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, αλλά άλλοι παίκτες βγήκαν μπροστά. Είναι επικίνδυνη, έμπειρη ομάδα, έχει το φάιναλ φορ στο γήπεδο της και θέλει νίκες για να μπει στα πλέι οφ γιατί έμεινε λίγο πίσω στη βαθμολογία. Πάντα είναι δύσκολα παιχνίδια τα παιχνίδια απέναντι σε αυτήν την ομάδα που διαθέτει καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Θέλει πολύ προσοχή. Από εκεί και πέρα η Μπασκόνια παίζει γρήγορα, κυνηγάει το επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό για να έχουμε τα ηνία του αγώνα”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα: “Όλη η Ευρώπη παίζει συνεχόμενα. Έτσι είναι η δουλειά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…