Κεντρική Διεθνή “Κάναμε εξαιρετική δουλειά και στα δυο σημεία του γηπέδου”

“Κάναμε εξαιρετική δουλειά και στα δυο σημεία του γηπέδου”

paok oloi

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αρχικά μίλησε για την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Οπάβα, ενώ στην συνεχεία αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ασπρόμαυρων” Τζόντρε Τζέφερσον.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

“Θέλαμε τη νίκη και να τελειώσουμε υγιείς αυτό το παιχνίδι. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην επίθεση και στην άμυνα, συγχαρητήρια στους παίκτες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πεινασμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται

Ξέρουμε τι παίκτη έχουμε πάρει. Και στην προπόνηση και στο παιχνίδι είχε την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας. Είναι παίκτης που μπορεί να προσαρμοστεί και να μας στηρίξει στα παιχνίδια που ακολουθούν”.

Για τους παίκτες που έπαιξαν περισσότερο: “Υπολογίζονται όλοι και παίζουν ανάλογα με τις συνθήκες που αλλάζουν. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, όλοι ξέρουν που έχουν έρθει και πρέπει να είναι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί. Έχουν καλή νοοτροπία και το κάνουν.

Η παρουσία μας σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Θέλουμε όμως να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερους στόχους. Το Σάββατο έχουμε το ματς με την ΑΕΚ και στη συνέχεια με τη Φρίμπουργκ. Όταν έρθει η στιγμή του ημιτελικού θα ασχοληθούμε μαζί του. Κάθε στόχος έχει τη βαρύτητα του”.

Πως κρατιέται με τα προβλήματα: “Στην αρχή της σεζόν είχαμε πει ότι η ομάδα θα εξελίσσεται. Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται ανεξαρτήτως των προβλημάτων. Δεν είναι μόνο ένα το στοιχείο που μας κάνει να έχουμε αυτό το πρόσωπο. Οι χαρακτήρες των παιδιών μας βοηθάνε να αντιδρούμε εξαιρετικά, σεβόμενοι τον σύλλογο που υπηρετούν. Ο Τέπιτς έμεινε για πρώτη φορά 40 λεπτά στον πάγκο μετά το 2009, τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας και σήμερα έπαιξε εξαιρετικά. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίκτες στην ομάδα και αυτό είναι ένα από τα μυστικά της ομάδας. Μπορούμε όμως να την εξελίξουμε κι άλλο”.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …