Κεντρική Basket League Κύμη “Η έλευση του Ουίλιαμς έδωσε πολλές λύσεις”

“Η έλευση του Ουίλιαμς έδωσε πολλές λύσεις”

Η Κύμη πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Basket League. Ο Ισίδωρος Κουτσός μετά το ματς τόνισε ότι η έλευση του Ουίλιαμας στην ομάδα έδωσε πολλές λύσεις στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

“Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, εμείς το αντιμετωπίσαμε σαν τελικό. Για αυτό στο ματς με τον Παναθηναϊκό μοιράσαμε τον χρόνο και προσπαθήσαμε να έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους και φρέσκους για σήμερα. Σένα παιχνίδι «τελικό» που υπάρχει η άμεση ανάγκη για νίκη, δεν υπάρχει η λέξη αποτυχία και ήττα. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισαν την αναμέτρηση οι παίκτες μας και εμείς.

Θέλαμε να πρεσάρουμε πολύ ψηλά τον Πανιώνιο και να βρούμε κάποιους εύκολους πόντους μέσα στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα το υψηλό ποσοστό και των δύο ομάδων μέχρι το ημίχρονο μας προβλημάτισε εντός εισαγωγικών. Ξέραμε ότι όποια από τις δύο ομάδες διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά , ή αντίθετα όποια ρίξει το ποσοστό της, θα κερδίσει ή αντίστοιχα θα βρεθεί πίσω στο σκορ.

Η έλευση του καινούριου παίκτη και το υψηλό ποσοστό του στα τρίποντα μας βοήθησε στο να βρούμε λύσεις και να μπορέσουμε να ελευθερώσουμε και τους άλλους παίκτες δίπλα του. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Κύμης ου ήρθε και μας τίμησε με την παρουσία του, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και το τεχνικό σταφ που με βοήθησε να προετοιμάσουμε σε σύντομο χρόνο το σημερινό ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…