Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δεν σεβόμαστε την προσπάθειά μας”

“Δεν σεβόμαστε την προσπάθειά μας”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Απογοητευμένος ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την ήττα του Ρεθύμνου από το Περιστέρι. Ο Έλληνας τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο και όπως τόνισε δεν σέβονται την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

“Επειδή εμείς συνηθίζουμε να είμαστε ευθείς και να κάνουμε αυτοκριτική. Θα το πήγαινα ένα βήμα παραπέρα. Δεν ήταν δύσκολο πρώτο ημίχρονο, αλλά προσβλητικό από εμάς τους ίδιους προς τους εαυτούς μας. Προσβάλλει την αξία μας, τον εγωισμό μας και την ιστορία ενός συλλόγου που πρεσβεύει μία τοπική κοινωνία. Σαφώς παίζαμε κόντρα σε ποιοτική ομάδα με αρχές και αποτελεσματική στο μισό γήπεδο. Αυτό που κάναμε εμείς έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και φάνηκε και στο σκορ.

Το ζητούμενο είναι να εντοπίσουμε τις αιτίες γι’ αυτά που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Συμβαίνει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Με τον Κολοσσό, με τον Ήφαιστο που συνέβησαν κι άλλα πράγματα, αλλά δεν κάναμε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία που μας προβληματίζουν. Η εικόνα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα μετά τις προπονήσεις που έχουμε κάνει. Αισθανόμαστε ότι δεν σεβόμαστε την προσπάθειά μας”.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: “Έχει διαστάσεις τελικούς. Έχουμε μόνο δύο νίκες και είχαμε 0-7, κάθε αγώνας έχει μορφή τελικού. Δεν νικάμε εκτός έδρας κι αυτό μας δυσκολεύει. Για τα δύσκολα είμαστε και θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…