Κεντρική Basket League Κύμη “Δεν μπορέσαμε να κρατηθούμε κοντά στο σκορ”

“Δεν μπορέσαμε να κρατηθούμε κοντά στο σκορ”

Η Κύμη δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λαύριο, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας. Ο προπονητής της ομάδας, Ισίδωρος Κουτσός, μετά το ματς τόνισε έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ και δεν μπόρεσαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα να ευχηθώ καλή χρονιά, όσον αφορά τα του παιχνιδιού εμείς εστιάσαμε σε τρία πράγματα τα οποία ήταν πολύ σημαντικά για να κερδίσεις εκτός έδρας παιχνίδι.

Το πρώτο ήταν τα ριμπάουντ στο οποίο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το Λαύριο κυριάρχησε και πήρε αρκετούς πόντους δεύτερης ευκαιρίας, το δεύτερο κομμάτι είχε να κάνει με τα λάθη που εκεί ήμασταν σχετικά καλοί απλά κάναμε αρκετά λάθη στο σουτ, δηλαδή στην επιλογή το οποίο έδωσε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πόντους για το Λαύριο και μπόρεσε μέσω της πιεστικής του άμυνας να πάρει την διαφορά και το τρίτο κομμάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ήταν ότι είχαμε πάρα πολύ χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο, το στενάχωρο για αυτό είναι ότι χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και δεν μπορέσαμε να μείνουμε και να κρατηθούμε κοντά στο σκορ με το Λαύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…