Κεντρική Διεθνή Πότε επιστρέφει ο Σβεντ – “Βλέπει” Ολυμπιακό

Πότε επιστρέφει ο Σβεντ – “Βλέπει” Ολυμπιακό

sved

Ο Αλεξέι Σβεντ βρίσκεται αρκετό καιρό εκτός δράσης και αυτό έχει στοιχίσει στη Χίμκι μέχρι στιγμή στην Ευρωλίγκα. Ο γκαρντ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά από καιρό είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και “τρέχει” να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (17/1, 21:00).

Ο general manager της ομάδας, Πάβελ Αστάκχοφ, μίλησε στην TASS για την επάνοδο του Σβεντ και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δυστυχώς, η διαδικασία αποκατάστασης του Αλεξέι κράτησε περισσότερο από το υπολογιζόμενο. Πιστεύαμε ότι θα παίξει στους πρώτους αγώνες του νέου έτους. Ελπίζουμε όμως ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι μαζί μας.

Η ζωή της οποιασδήποτε ομάδας γίνεται χωρίς του ηγέτες της, και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση, αλλά είναι καλό ότι επέστρεψε ο Γκίλ, που έκανε μεγάλο ματς. Μια ομάδα μπάσκετ αποτελείται από 12 επαγγελματίες που πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. Προσπαθούμε να μην εξαρτόμαστε από έναν παίκτη.

Η απώλεια του Αλεξέι Σβεντ είναι σημαντική, αλλά όταν με το καλό επιστρέψει θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Την άνοιξη πιστεύω θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…