Κεντρική Διεθνή Περπέρογλου: “Τα ντέρμπι “αιωνίων” με προετοίμασαν για το Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν”

Περπέρογλου: “Τα ντέρμπι “αιωνίων” με προετοίμασαν για το Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν”

perperoglou erythros asteras

Δηλώσεις έκανε ο Στράτος Περπέρογλου και μίλησε για την εμπειρία του και τη ζωή του στον Ερυθρό Αστέρα και τη Σερβία. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο σερβικό ντέρμπι και το σύγκρινε με το ελληνικό ντέρμπι “αιωνίων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι διασκεδαστικό να παίζεις μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Για μένα ήταν κάτι γνωστό, γιατί είχα ζήσει τη μεγάλη αντιπαλότητα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και ανυπομονούσα να ζήσω κάτι ανάλογο με τα μεγάλα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα. Ο κόσμος σού δίνει μεγάλη ώθηση και ενέργεια. Κάποιες φορές μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά και να σου δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση, άρα πρέπει να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος δεν κερδίζει τα ματς για σένα και πρέπει να παίξεις μπάσκετ για να τα καταφέρεις. Όμως σίγουρα βοηθούν“, τόνισε στην ιστοσελίδα του Eurocup.

Όσο για το πώς αποφάσισε να πάει στο Βελιγράδι, ο 34χρονος φόργουορντ είπε: “Μίλησα με τον Μίλαν Τόμιτς όταν υπέγραψε. Είχαμε συνεργαστεί στον Ολυμπιακό και γνωριζόμασταν. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εκείνον και για μένα ήταν ευκαιρία να παίξω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της περιοχής. Μέσα και έξω από το γήπεδο είναι ωραία μέχρι τώρα. Μου αρέσει το Βελιγράδι, μου αρέσουν οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι. Είναι μια πολύ θετική εμπειρία. Το χιόνι ήταν το μόνο που έπρεπε να συνηθίσω έχοντας ζήσει πριν στην Ελλάδα και τη Βαρκελώνη“.

Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος, που παραμένει σε εξαιρετική φόρμα παρότι το καλοκαίρι κλείνει τα 35;Νιώθω καλά. Προσπαθώ να φροντίζω το σώμα μου και αισθάνομαι καλά στην ομάδα, λόγω της καλής χημείας που έχουμε. Τα πόδια μου βαστάνε ακόμη κι όσο αυτό συμβαίνει θα προσπαθώ για το καλύτερο. Παλιότερα ήμουν πιο γρήγορος και αθλητικός, αλλά τώρα έχω περισσότερη πείρα και προσπαθώ να το ισορροπήσω έτσι. Τα καλοκαίρια δεν είμαι στην Εθνική πλέον, άρα απολαμβάνω την οικογένειά μου και προσέχω το σώμα μου γεμίζοντας τις μπαταρίες μου και δουλεύοντας πάνω στις αδυναμίες μου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…