Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περάσοβιτς: “Από τις δυσκολότερες έδρες το ΣΕΦ”

Περάσοβιτς: “Από τις δυσκολότερες έδρες το ΣΕΦ”

Περάσοβιτς

Η Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα και όπως τόνισε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι μία δύσκολη αποστολή. Ο προπονητής των Βάσκων τόνισε ακόμη ότι η έδρα των “ερυθρολεύκων” είναι από τις δυσκολότερες, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικό τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικά:

“Η έδρα του Ολυμπιακού είναι από τις δυσκολότερες στην Ευρώπη. Εκεί ο αντίπαλός μας είναι πολύ πιο σκληρός και χάνει ελάχιστες φορές. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και έχει διατηρήσει έναν κορμό παικτών που παίζουν μαζί 7-8 χρόνια. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας, αλλά είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι, παρότι έχουμε περιορισμένες επιλογές λόγω τραυματισμών.

Κάθε παιχνίδι στην Euroleague το αντιμετωπίζουμε σαν μια νέα ευκαιρία να κερδίσουμε και έτσι πάμε και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην ενέργεια και τη δύναμη των αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που πάει πολύ δυναμικά στα επιθετικά ριμπάουντ και παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…