Κεντρική Elite League Πάει για Γκριν ο Ιωνικός

Πάει για Γκριν ο Ιωνικός

torin green aek1

Τι κι αν είναι με τα… δύο πόδια στην Α1, τι κι αν έκανε το μεγαλύτερο (ίσως) μπαμ στην ιστορία της Α2 με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Ιωνικός του Βαγγέλη Τσάπα δεν σταματά πουθενά, καθώς ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Σάαφτεναρ με τον Τόριν Γκριν! Γνωστός μας από τη θητεία του (δις) στην ΑΕΚ, ο 33χρονος πόιντ γκαρντ θα κάνει πανίσχυρη την περιφερειακή γραμμή της ομάδα της Νίκαιας.

Ο Γκριν έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ στην Ευρώπη έχει φορέσει τις φανέλες των Σαραγόσα, ΑΕΚ, Γκραν Κανάρια, Τόφας Μπούρσα, Λιμόζ, Βιλερμπάν και Αβελίνο. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στο Ισραήλ (Μπνέι Χερζλίγια) και τώρα επιστρέφει -κατά τα φαινόμενα- στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας που έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Όπως αντιλαμβάνεστε, με Γκριν και Μαυροκεφαλίδη, αλλά κι όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Ιωνικός, απλά ΔΕΝ είναι ομάδα Α2 κατηγορίας. Θα μπορούσε να σταθεί με άνεση και με εξαιρετικά αποτελέσματα και στη “μεγάλη” κατηγορία, εκεί όπου θα βρίσκεται του χρόνου…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…