Κεντρική NBA Οι καλύτερες στιγμές του αλτρουιστή, Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Οι καλύτερες στιγμές του αλτρουιστή, Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

giannis griffin

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε ακόμη ένα νταμπλ-νταμπλ στο παλμαρέ του, μόνο που δεν το πέτυχε με ριμπάουντ αλλά με ασίστ. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ ολοκλήρωσε το χθεσινό ματς κόντρα στους Πίστονς με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 2 τάπες και 3 κλεψίματα, συμβάλλοντας με πολλαπλούς τρόπους στην επικράτηση των Μιλγουόκι Μπακς μέσα στο Ντιτρόιτ.

Ο Αντετοκούνμπο συνέβαλλε περισσότερο στην εύρεση καλών σουτ για τους συμπαίκτες του, ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή του επίδοση, όσον αφορά τις ασίστ. Κατά κύριο λόγο, ο ηγέτης των Μπακς έδινε hand-off στους σουτέρ της ομάδας ενώ, έβγαζε με σωστό τρόπο την μπάλα από τα χέρια του, εκμεταλλευόμενος τη “βαρύτητά” του και το εξαιρετικό court-vision που διαθέτει.

Το σκοράρισμα, βέβαια, δεν έλειψε από το “μενού”, με τον Αντετοκούνμπο να τελειώνει το ματς με 7/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 4/5 βολές, παίζοντας με πλάτη, ορμώντας κατά μέτωπο και κάνοντας παιχνίδι στο τρανζίσιον.

Αυτό ήταν το 6ο φετινό παιχνίδι του Γιάννη με +10 ασίστ, μετρώντας πλέον 5.9 ασίστ ανά αγώνα κι ευρισκόμενος στην 16η θέση της σχετικής λίστας στο NBA αλλά και 5ος ανάμεσα στους μη-πλέι μέικερ της λίγκας.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=2wCBUQkEuA0

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…