Κεντρική NBA “Παρέλαση” μέσα στο Ντιτρόιτ για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο! (vid)

“Παρέλαση” μέσα στο Ντιτρόιτ για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis bledsoe middleton

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν μια πολύ ξεχωριστή ικανότητα φέτος, καθώς ανακάμπτουν εν ριπή οφθαλμού έπειτα από κάποια ήττα κι εμφανίζονται πανέτοιμοι για την επόμενη πρόκληση. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και χθες στο Ντιτρόιτ, με τα “ελάφια” να πετούν νοκ-άουτ τους Πίστονς με 115-105 και με το φετινό ρεκόρ τους στα παιχνίδια έπειτα από ήττα να φθάνει στο 13-0!

Η συγκεκριμένη ήταν η νίκη για τους Μπακς στα τελευταία 8 ματς ενώ, το ρεκόρ τους από τα Χριστούγεννα κι έπειτα παραμένει εντυπωσιακό (14-3). Με συνολικό ρεκόρ 36-13, η ομάδα του Γουισκόνσιν εξακολουθεί να κάθεται στην κορυφή της λίγκας, τουλάχιστον μέχρι η “οργή” των Γουόριορς να “καταπιεί” κι αυτούς ενώ, το “μπρα-ντε-φερ” με τους Τορόντο Ράπτορς στην Ανατολή δεν σταματάει ποτέ.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μπακς “σκούπισαν” τη σειρά αγώνων με τους Πίστονς για πρώτη φορά στην ιστορία τους, καθώς τους νίκησαν και στις 4 φετινές αναμετρήσεις τους!

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο “Greek freak” είχε ένα σχετικά “ήσυχο” βράδυ, με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής, καθώς και 2 τάπες. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ ήταν πιο αλτρουιστής στο εν λόγω παιχνίδι ενώ, είχε 7/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 4/5 βολές.

Ο Έρικ Μπλέντσο είναι ο κορυφαίος συμπαίκτης του Γιάννη το τελευταίο χρονικό διάστημα, σκοράροντας 20 πόντους και μοιράζοντας 7 ασίστ στο χθεσινό παιχνίδι, ο Πατ Κόνανγκτον έφερε 16 πόντους και την τρομερή ενέργειά του από τον πάγκο ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ πέτυχε τους 12 από τους 14 πόντους του στην 1η περίοδο, με τον Αντετοκούνμπο να είναι φορτωμένος με φάουλ στο εν λόγω χρονικό διάστημα. Ακόμη, ο Κρις Μίντλετον δεν θα μπορούσε να λείπει από το “κάδρο” της νίκης, με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ.

Από την άλλη, ο Ρέτζι Τζάκσον σταμάτησε στους 25 πόντους με 10/15 σουτ, ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ κι 9 ασίστ ενώ ο Άντρε Ντράμοντ είχε το κλασικό του νταμπλ-νταμπλ (20 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Οι Πίστονς, όμως, είχαν ως μόνη βοήθεια από τον πάγκο τον Λουκ Κενάρντ (19 πόντοι σε 28 λεπτά), με την ομάδα της Motor City να μένει πίσω με 13 πόντους στο ημίχρονο (62-49) και να μη δίνει καθόλου την αίσθηση ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στην επανάληψη.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=2ft0np53cqc

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…