Κεντρική NBA Ο “εκτελεστής”, Μπάντι Χιλντ στο buzzer-beater της χρονιάς! (vids)
NBA

Ο “εκτελεστής”, Μπάντι Χιλντ στο buzzer-beater της χρονιάς! (vids)

buddy hield

Ο Μπάντι Χιλντ έχει κατορθώσει να εξελιχθεί στον παίκτη που πολλοί προσδοκούσαν, όταν ο Μπαχαμέζος γκαρντ έβαζε “φωτιά” στο NCAA, όντας ο κορυφαίος σκόρερ της χώρας. Ο Χιλντ έχει “σπάσει” το φράγμα των 20 πόντων ανά αγώνα φέτος, είναι ξεκάθαρα ένας εκ των top σουτέρ του πλανήτη ενώ, κατόρθωσε να πετύχει ίσως το πιο απίθανο καλάθι της επαγγελματικής του καριέρας μέσα στο Ντιτρόιτ!

Ειδικότερα, ο γκαρντ των Κινγκς σημείωσε ένα απίθανο buzzer-beater, εκτελώντας το Ντιτρόιτ τη στιγμή που ο χρόνος “πέθαινε”! Απέμεναν 3.1” στο ρολόι, με τους Κινγκς να έχουν την επαναφορά, ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ με 101-100 αφού νωρίτερα ο Ρέτζι Τζάκσον είχε αποτύχει να αυξήσει το προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Ο Χιλντ, λοιπόν, βγήκε από το σκριν, υποδέχθηκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει όπως θα έπρεπε. 3 παίκτες έπεσαν πάνω του αλλά ο Χιλντ δεν πτοήθηκε. Με ένα τρομερό runner εκτός ισορροπίας στην εκπνοή, κατόρθωσε να βγάλει νοκ-άουτ τους Πίστονς και να ξαναβάλει το Σακραμέντο στον δρόμο των νικών.

Το απίθανο buzzer-beater του Χιλντ

Συνολικά, ο Χιλντ σκόραρε 35 πόντους, 20 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο και 15 στην 4η περίοδο! Τα ποσοστά ευστοχίας του ήταν άψογα πίσω από τη γραμμή των 7.25 (7/9 τρίποντα), με τον Χιλντ να είναι 3ος σε ολόκληρο το NBA σε εύστοχα τρίποντα (156), 3ος σε εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα (3.4) ενώ σουτάρει με ποσοστό 45.6%, αποτελώντας ένα “τέρας” αποδοτικότητας!

Τα highlights του Χιλντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…